Νέο! Τώρα όλες οι ενοικιάσεις θα περιλαμβάνουν την εγγύηση της Nautal
Ενοικίαση σκάφους > Τουρκία > Bodrum

Ενοικιάσεις από σκάφη στο Bodrum

434 Σκάφη για ενοικίαση

Άγνωστες παραλίες περιμένουν να τις εξερευνήσετε με ενοικιάσεις από σκάφη στο Μποντρούμ

Το Μποντρούμ (ή αλλιώς Αλικαρνασσός) έχει εξελιχθεί ως ένας ιδιαίτερα κοσμοπολίτικος προορισμός της Τουρκίας. Μέσω της ενοικίασης ενός σκάφους από το Μποντρούμ μπορείτε να εξερευνήσετε όλα τα παράλια αυτής της περιοχής, αλλά και να επισκεφτείτε άλλα νησιά όπως η κοντινή Κως στην Ελλάδα. Η θέα της πόλης αυτής από τη θάλασσα σίγουρα θα σας μαγέψει. Ιδιαίτερα το επιβλητικό μαυσωλείο της Αλικαρνασσού στέκεται αγέρωχο και σας προσκαλεί να το εξερευνήσετε. Μαζί με την παρέα ή την οικογένειά σας θα ζήσετε εκεί μοναδικές εμπειρίες.


Επισκεφτείτε τα παράλια της Τουρκίας και το Μποντρούμ με ενοικιάσεις από σκάφη

Το Μποντρούμ είναι χτισμένο αμφιθεατρικά και είναι μια ιδιαίτερα γνωστή παραθαλάσσια περιοχή της Τουρκίας. Περιλαμβάνεται στην «Κυανή Ακτή της Ανατολής». Ενοικιάζοντας ένα σκάφος θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε όλη την τουρκική μεσογειακή ακτογραμμή και να θαυμάσετε τις υπέροχες θάλασσες, αλλά και τον θαυμάσιο ήλιο. Στο Μποντρούμ θα βρείτε τόσο οργανωμένες παραλίες με πολύ κόσμο, όσο και απόμερες παραλίες στις οποίες η πρόσβαση από την ξηρά είναι περιορισμένη. Για αυτό το λόγο ένα σκάφος θα σας βοηθήσει να δείτε ακόμα περισσότερα πράγματα.


Οργώστε τη Μεσογειακή πλευρά της Τουρκίας ενοικιάζοντας ένα σκάφος στο Μποντρούμ

Επιπλέον, το Μποντρούμ φημίζεται για την έντονη νυχτερινή του ζωή και τα ξέφρενα πάρτι μέχρι πρωίας. Εάν ενοικιάσετε ένα σκάφος από το Μποντρούμ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το δικό σας πάρτι στη θάλασσα ή να επισκεφτείτε άλλες κοντινές περιοχές με πλούσια νυχτερινή ζωή. Καθώς βέβαια η πόλη αυτή έχει πλούσια ιστορία, αξίζει να δείτε το Κάστρο των Ιπποτών που βρίσκεται κοντά στη μαρίνα του Μποντρούμ από την οποία μπορείτε να ενοικιάσετε το σκάφος σας για την επόμενη εξόρμησή σας.

Η Nautal χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία χρήστη.
Συνεχίζοντας τη χρήση του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.