Ενοικίαση σκάφους > Σκάφη Ελλάδα > Σκάφη Χαλκιδική

Ενοικιάσεις από σκάφη στο Χαλκιδική

44848 κριτικές

- 15%
Ενοικίαση ιστιοπλοϊκό σκάφος  Jeanneau 45 μέσα Ormos Panagias, Greece, Χαλκιδική

Άμεση κράτηση

Sailing boat Jeanneau 45 for rent in Chalkidiki, Sporades and North Greece

Ιστιοπλοϊκό σκάφος Jeanneau 45 (2006, ανακαίνιση 2021) 13,72 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

4 καμπίνες 2 μπάνια 10 θέσεις 10 Κλίνες Ormos Panagias, Greece (Χαλκιδική)
από 343 € 291 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
- 15%
Ενοικίαση ιστιοπλοϊκό σκάφος Dufour 38,5 μέσα Nikiti Port, Χαλκιδική

Άμεση κράτηση

Sailing boat Dufour 385 Grand Large for rent in Chalkidiki, Sporades and North Greece

Ιστιοπλοϊκό σκάφος Dufour 38,5 (2006, ανακαίνιση 2019) 11,36 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

3 καμπίνες 2 μπάνια 10 θέσεις 8 Κλίνες Nikiti Port (Χαλκιδική)
από 321 € 273 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Invictus FX200 μέσα Ormos Panagias, Greece, Χαλκιδική

Νιώστε την ταχύτητα με αυτό το μηχανοκίνητο σκάφος 150


Μηχανοκίνητο σκάφος Invictus FX200 (2020) 6 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

8 θέσεις Ormos Panagias, Greece (Χαλκιδική)
από 240 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
- 10%
Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Invictus 190FX μέσα Ormos Panagias, Greece, Χαλκιδική

Νιώστε την ταχύτητα με αυτό το μηχανοκίνητο σκάφος

Μηχανοκίνητο σκάφος Invictus 190FX (2020) 6 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

8 θέσεις Ormos Panagias, Greece (Χαλκιδική)
από 240 € 216 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Bertram BERTRAM CONVERTIBLE FLYBRIDGE,  MOTOR YACHT, 50ft  - 16m overall μέσα Ormos Panagias, Greece, Χαλκιδική

Ναυλώστε ένα πολυτελές γιοτ για ιδιωτικές εκδρομές, VIP κρουαζιέρες και αλιευτικά ταξίδια, στο Όρμο Παναγιάς, Χαλκιδική

Μηχανοκίνητο σκάφος Bertram BERTRAM CONVERTIBLE FLYBRIDGE, MOTOR YACHT, 50ft - 16m overall (2006, ανακαίνιση 2019) 16 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

2 καμπίνες 2 μπάνια 12 θέσεις 6 Κλίνες Ormos Panagias, Greece (Χαλκιδική)
από 1.390 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Karnic BLUE WATER μέσα Sani Marina, Χαλκιδική

Νιώστε την ταχύτητα με αυτό το μηχανοκίνητο σκάφος 165 Hp

Μηχανοκίνητο σκάφος Karnic BLUE WATER (2010) 7 μ

Καπετάνιος υποχρεωτικός

1 καμπίνα 1 μπάνιο 5 θέσεις 2 Κλίνες Sani Marina (Χαλκιδική)
από 650 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση ιστιοπλοϊκό σκάφος Dufour DUFOUR GIB SEA 41 μέσα YAC Kalamarias Marina, Χαλκιδική

Ενοικιάσεις ιστιοπλοϊκών σκαφών Dufour Gib Sea 41 στο Όρμο Παναγίας της Χαλκιδικής


Ιστιοπλοϊκό σκάφος Dufour DUFOUR GIB SEA 41 (2004, ανακαίνιση 2017) 12,50 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

3 καμπίνες 9 θέσεις 6 Κλίνες YAC Kalamarias Marina (Χαλκιδική)
από 480 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση ιστιοπλοϊκό σκάφος Bavaria 40 Cruiser μέσα Miraggio, Χαλκιδική

Άμεση κράτηση

Sailing Yacht Bavaria 40 - BabaSails, based in Kassandra

Ιστιοπλοϊκό σκάφος Bavaria 40 Cruiser (2009, ανακαίνιση 2021) 12 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

3 καμπίνες 2 μπάνια 8 θέσεις 6 Κλίνες Miraggio (Χαλκιδική)
από 619 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές

Ενοικίαση σκάφους στη Χαλκιδική

Στη Nautal θα βρείτε σκάφη προς ενοικίαση στη Χαλκιδική με καπετάνιο ή χωρίς καπετάνιο. Ιστιοφόρα, καταμαράν, ταχύπλοα σκάφη και άλλα στη Χαλκιδική ή και στον κόσμο. Ευέλικτη αλλαγή ημερομηνίας ή ακύρωση έως και 15 ημέρες πριν από το check-in σε επιλεγμένα σκάφη. Πολλές φορές η καθημερινότητα μπορεί να είναι ιδιαίτερα πιεστική και αγχωτική. Γι’ αυτό χρειάζεται να αφιερώνετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Ένα από αυτά μπορεί να είναι μια μονοήμερη εκδρομή στη Χαλκιδική και τις γύρω περιοχές. Με τις ενοικιάσεις σκαφών στη Χαλκιδική και έχοντας ως αφετηρία τον Όρμο Παναγιάς ή ακόμη ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη προς την Χαλκιδική, μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία της θάλασσας αλλά και τον καλοκαιρινό ήλιο. Με φίλους ή με την οικογένεια, η εμπειρία αυτή σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη.


Ποια είναι η τιμή των ενοικιαζόμενων σκαφών στη Χαλκιδική;

Η ενοικίαση σκάφους στη Χαλκιδική κοστίζει από 80 Ευρώ την ημέρα σε χαμηλή περίοδο κι από 475 Ευρώ την εβδομάδα. Στην υψηλή σεζόν, η τιμή ενοικίασης σκάφους στη Χαλκιδική ξεκινά από 90 Ευρώ την ημέρα και από 535 Ευρώ την εβδομάδα. Οι τιμές μπορούν να κυμανθούν ανάλογα με το μέγεθος του σκάφους που θα νοικιάσετε, το έτος κατασκευής του, τον αριθμό κλινών που διαθέτει καθώς και το επίπεδο πολυτέλειας που μπορεί να σας προσφέρει. Ακόμη ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την τελική τιμή είναι η ενοικίαση σκίπερ. 


Μπορώ να νοικιάσω ένα σκάφος στη Χαλκιδική με καπετάνιο ή χωρίς καπετάνιο; 

Εάν έχετε την κατάλληλη άδεια πλοήγησης και την εμπειρία, μπορείτε να νοικιάσετε σκάφος χωρίς καπετάνιο στη Χαλκιδική εφόσον και ο ιδιοκτήτης του σκάφους της επιλογής σας το επιτρέπει. Στη Nautal θα βρείτε επίσης ταχύπλοα σκάφη προς ενοικίαση στη Χαλκιδική με καπετάνιο πράγμα το οποίο θα σας δώσει την δυνατότητα να ανακαλύψετε περισσότερα μέρη με την βοήθεια ενός έμπειρου σκίπερ καθώς και να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τις διακοπές σας και χωρίς να ασχοληθείτε με τις τεχνικότητες του ταξιδιού σας ή τον καιρό. 


Τι να κάνετε στη Χαλκιδική; 

Η χερσόνησος της Χαλκιδικής είναι από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας με πλούσια ομορφιά και φανατικούς επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά την Βόρεια Ελλάδα. Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης μάλιστα κυκλοφορεί η φράση “Σαν την Χαλκιδική δεν έχει”, μία φράση που σημαίνει ότι η Χαλκιδική διαθέτει όλα τα τοπία και μέρη που χρειάζονται οι Θεσσαλονικείς για τις διακοπές τους και δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν σε άλλο μέρος.


Η χερσόνησος της Χαλκιδικής εκτείνεται σε τρεις χερσονήσους προς τα νότια την χερσόνησο της Κασσάνδρας, τη χερσόνησο της Σιθωνίας και την χερσόνησο του Άθω. Κάθε μία από τις χερσονήσους διαθέτει και τα δικά της χαρακτηριστικά και νοικιάζοντας σκάφος στην Χαλκιδική θα σας δοθεί η δυνατότητα να εξερευνήσετε τα καλύτερα μέρη αλλά και να αλλάξετε γρήγορα παραστάσεις ανάλογα με την διάθεση και αυτό που ζητάτε. 


Μία από τις πιο όμορφες παραλίες στην περιοχή της Χαλκιδικής είναι η Μυρσίνη. Είναι μία από τις «κρυφές παραλίες» της παραθαλάσσιας περιοχής, αφού δεν υπάρχει πρόσβαση από τη στεριά. Για να την επισκεφτείτε θα πρέπει να νοικιάσετε ένα σκάφος από την Χαλκιδική ή από τη Θεσσαλονίκη. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά, έχει καταγάλανα νερά και λευκή άμμο, θυμίζοντας τη Χαβάη. Μία άλλη ιδιαίτερη παραλία είναι το Καρύδι. Κοντά την ακτή της θα δείτε ένα πευκοδάσος, κάτω από το οποίο μπορείτε να ξεκουραστείτε. Χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν επηρεάζεται από τον αέρα.


Όσο περισσότερες ημέρες έχετε στη διάθεσή σας, τόσα περισσότερα μέρη μπορείτε να επισκεφτείτε στη Χαλκιδική και τις γύρω περιοχές. Η ναύλωση ενός σκάφους θα σας βοηθήσει να είστε αυτόνομοι, να κάνετε το δικό σας πρόγραμμα και να ταξιδέψετε με τον δικό σας ρυθμό. Εκτός από εξαιρετικές παραλίες, θα βρείτε και αξιόλογο φαγητό στις πολλές διαθέσιμες ψαροταβέρνες. Είτε αναζητάτε την ηρεμία και την ξεκούραση, είτε ψάχνετε την επόμενή σας περιπέτεια, η Χαλκιδική σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.


Ενοικίαση σκάφους στη Χαλκιδική 

Η ενοικίαση σκάφους στην Χαλκιδική θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε τις πανέμορφες χερσονήσους της και η κάθε μία διαθέτει κάτι μοναδικό να σας προσφέρει.


Κασσάνδρα

Η χερσόνησος της Κασσάνδρας αποτελεί διάσημο προορισμό για να εξερευνήσετε τα μοναδικά μαγαζιά διάσημα για την πλούσια νυχτερινή ζωή τους και τα κοσμοπολίτικα μέρη και χωριά. Την καλοκαιρινή περίοδο τα νυχτερινά κλαμπ μεταφέρονται από την Θεσσαλονίκη στην Χαλκιδική. Εξερευνήστε τα καλύτερα μέρη της Χαλκιδικής και για μπάνιο ή εξερευνήστε την χερσόνησο με τα πανέμορφα μέρη από την Ποτίδαια μέχρι το Σάνη και το Ποσείδι ή την Καλλιθέα, αμέτρητα μέρη για να επισκεφτείτε και να απογειώσουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές.


Σιθωνία

Η χερσόνησος της Σιθωνίας είναι γνωστή για την πιο ήρεμη ατμόσφαιρα και ενδείκνυται για ήρεμες διακοπές. Ένα από τα μεγαλύτερα ατού του δεύτερου ποδιού της Χαλκιδικής είναι τα πανέμορφα μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε με σκάφος όπως τον Διάπορο, ένα πανέμορφο νησάκι μέρος ενός συμπλέγματος νησιών απέναντι από τη Βουρβουρού. Το πλούσιο πράσινο, τα αβαθή αμμώδη νερά και οι γαλαζοπράσινες αποχρώσεις θα σας χαρίσουν μία όμορφη νότα ηρεμίας και μέρη όπως ο Αρμενιστής και οι Καβουρότρυπες θα σας βάλουν στο νόημα των ήρεμων διακοπών σε παραδεισένια μέρη. 


Άθως

Η χερσόνησος του Άθου αν και απαγορεύεται η προσέγγιση του μέρους που βρίσκεται το Άγιο Όρος, είναι πανέμορφη και διαθέτει όμορφα παραδεισένια και παρθένα μέρη με νησάκια, όπως τα Γαϊδουρονήσια που βρίσκονται απέναντι από την Ουρανούπολη, που δεν κατοικούνται και θυμίζουν τροπικά νησιά. Τα πεύκα φτάνουν μέχρι την άμμο της παραλίας και η ενοικίαση σκάφους θα σας δώσει την δυνατότητα να επισκεφτείτε από κοντά τα όμορφα αυτά νησάκια και να εξερευνήσετε την αγαπημένη σας παραδεισένια παραλία 


Ενοικίαση σκάφους στη Χαλκιδική με την Nautal

Όποιο μέρος και αν επιλέξετε ή ακόμη καλύτερα συνδυάζοντας την επίσκεψη των καλύτερων προορισμών της Χαλκιδικής ανάλογα με τις ανάγκες και τη διάθεσή σας, το σίγουρο είναι ότι η Χαλκιδική μπορεί να σας προσφέρει ότι επιθυμήσετε. Από ήρεμα και γραφικά ψαροχώρια μέχρι απίστευτες παραδεισένιες παραλίες.


Η ενοικίαση σκάφους στην Χαλκιδική είναι πιο εύκολη από ποτέ μέσω της πλατφόρμας της Nautal. Χρησιμοποιείστε τα κατάλληλα φίλτρα αναζήτησης, βρείτε το κατάλληλο σκάφος για εσάς και επιλέξτε τις ημερομηνίες που θέλετε να νοικιάσετε το σκάφος σας. Μόλις ο ιδιοκτήτης αποδεχτεί την κράτηση είστε έτοιμοι για αναχώρηση!


Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies, παραμένοντας συμφωνείτε στη χρήση τους. Διαβάστε περισσότερα στην πολιτική ιδιωτικότητας. Περισσότερες πληροφορίες