Ενοικίαση σκάφους > Κυκλάδες

Ενοικιάσεις από σκάφη στις Κυκλάδες

44848 κριτικές

- 22%
Ενοικίαση καταμαράν Lagoon  400 S2 μέσα Port of Paros, Πάρο

Άμεση κράτηση

Ενοικιάστε αυτό το απίστευτο καταμαράν και απολαύστε τις παραλίες της Πάρο

Καταμαράν Lagoon 400 S2 (2015) 11,97 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

6 καμπίνες 5 μπάνια 10 θέσεις 10 Κλίνες Port of Paros (Πάρο)
από 500 € 390 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
- 15%
Ενοικίαση ιστιοπλοϊκό σκάφος Beneteau Oceanis 37 μέσα Port of Paros, Πάρο

Άμεση κράτηση

Απολαύστε αξέχαστες διακοπές με αυτό Oceanis 37 ιστιοπλοϊκό

Ιστιοπλοϊκό σκάφος Beneteau Oceanis 37 (2010) 11,48 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

3 καμπίνες 1 μπάνιο 8 θέσεις 8 Κλίνες Port of Paros (Πάρο)
από 171 € 146 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
- 21%
Ενοικίαση ιστιοπλοϊκό σκάφος Beneteau Oceanis 45 μέσα Port of Paros, Πάρο

Άμεση κράτηση

Ιστιοπλοϊκό μήκους 13.94 για ενοικίαση στη Port of Paros

Ιστιοπλοϊκό σκάφος Beneteau Oceanis 45 (2015) 13,94 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

4 καμπίνες 2 μπάνια 10 θέσεις 10 Κλίνες Port of Paros (Πάρο)
από 257 € 203 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση mega yacht Ferretti 59 μέσα Tourlos Marina, Μύκονο

Ανακαλύψτε την ακτή της Μύκονο σε αυτό το πολυτελές 59


Mega yacht Ferretti 59 (2003, ανακαίνιση 2021) 18,33 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

3 καμπίνες 3 μπάνια 18 θέσεις 6 Κλίνες Tourlos Marina (Μύκονο)
από 1.800 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Ενοικίαση καταμαράν Lagoon 380 μέσα Vlichada Marina, Σαντορίνη

Χαλαρώστε με αυτό το καταμαράν στη Σαντορίνη

Καταμαράν Lagoon 380 (2007) 11,58 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

4 καμπίνες 2 μπάνια 10 θέσεις 8 Κλίνες Vlichada Marina (Σαντορίνη)
από 2.200 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος Rafnar RAFNAR 1200 T-Top leisure boat μέσα Tourlos Marina, Μύκονο

Ενοικιάστε αυτό το RAFNAR 1200 T-Top leisure boat φουσκωτό σκάφος και γνωρίστε τις παραλίες της Μύκονο

Φουσκωτό σκάφος Rafnar RAFNAR 1200 T-Top leisure boat (2021, ανακαίνιση 2022) 12 μ

Χωρίς καπετάνιο (bareboat)

12 θέσεις Tourlos Marina (Μύκονο)
από 950 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
- 10%
Ενοικίαση mega yacht Sunseeker Manhattan 72 μέσα Tourlos Marina, Μύκονο

Ανακαλύψτε την ακτή της Μύκονο σε αυτό το πολυτελές Manhattan 72

Mega yacht Sunseeker Manhattan 72 (2005, ανακαίνιση 2020) 20,99 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

3 καμπίνες 3 μπάνια 12 θέσεις 6 Κλίνες Tourlos Marina (Μύκονο)
από 3.700 € 3.330 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση καταμαράν Fountaine Pajot ELEUTHERA 60 μέσα Port of Paros, Πάρο

Ενοικιάστε αυτό το καταμαράν με 4 καμπίνες καμπίνες και πλεύστε με άνεση

Καταμαράν Fountaine Pajot ELEUTHERA 60 (2009) 18 μ

Χωρίς καπετάνιο (bareboat)

4 καμπίνες 4 μπάνια 9 θέσεις 9 Κλίνες Port of Paros (Πάρο)
από 1.500 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές

Νοικιάστε ένα σκάφος στις Κυκλάδες

Στη Nautal θα βρείτε σκάφη προς ενοικίαση στις Κυκλάδες με καπετάνιο ή χωρίς καπετάνιο. Ιστιοφόρα, καταμαράν, ταχύπλοα σκάφη και άλλα στις Κυκλάδες ή/και στον κόσμο. Ευέλικτη αλλαγή ημερομηνίας ή ακύρωση έως και 15 ημέρες πριν από το check-in σε επιλεγμένα σκάφη. Σύμφωνα με το μύθο, οι Κυκλάδες δημιουργήθηκαν από το θεό Ποσειδώνα και είναι λουσμένες με το μπλε και το λευκό του Αιγαίου Πελάγους. Τα νησιά αυτά αποτελούν μια πολύ ωραία πρόταση για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, καθώς διαθέτουν ποικιλία δραστηριοτήτων και όμορφες παραλίες για να επισκεφτείτε. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα σκάφος από κάποιο νησί και να επισκεφτείτε πολλά νησιά. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σκάφη και τιμές.


Ποια είναι η τιμή των ενοικιαζόμενων σκαφών στις Κυκλάδες;

Η ενοικίαση σκάφους στις Κυκλάδες κοστίζει από 100 Ευρώ την ημέρα σε χαμηλή περίοδο κι από 699 Ευρώ την εβδομάδα. Στην υψηλή σεζόν, η τιμή ενοικίασης σκάφους στις Κυκλάδες ξεκινά από 250 Ευρώ την ημέρα και από 1400 Ευρώ την εβδομάδα. Ενδεικτικά μπορείτε να βρείτε ιστιοφόρα από 100€ την ημέρα, καταμαράν από 320€ και γουλέτες από 900€. Η τιμή ενοικίασης του σκάφους μπορεί να κυμανθεί ανάλογα με το μήκος του σκάφους, το έτος κατασκευής του, τον αριθμό κλινών που διαθέτει καθώς και το επίπεδο πολυτέλειας που μπορεί να σας προσφέρει. Επίσης η τελική τιμή μπορεί να κυμανθεί ανάλογα και με το αν θα νοικιάσετε σκίπερ. 

Μπορώ να νοικιάσω ένα σκάφος στις Κυκλάδες με καπετάνιο ή χωρίς καπετάνιο; 

Εάν έχετε την κατάλληλη άδεια πλοήγησης και εμπειρία, μπορείτε να νοικιάσετε σκάφος χωρίς καπετάνιο στις Κυκλάδες και έτσι εφόσον σας το επιτρέπει ο ιδιοκτήτης μπορείτε να είστε εσείς ο καπετάνιος. Στη Nautal μπορείτε επίσης να νοικιάσετε σκίπερ ούτως ώστε να νοικιάσετε το σκάφος της επιλογής σας ακόμη και αν δεν διαθέτετε το κατάλληλο δίπλωμα ή εμπειρία για τον τύπο σκάφους που έχετε επιλέξει. Η ενοικίαση σκίπερ θα σας δώσει τη δυνατότητα να μάθετε περισσότερα γύρω από την ιστιοπλοΐα δίπλα σε έναν έμπειρο σκίπερ, να αποκτήσετε ισχυρούς δεσμούς με την παρέα σας και να μην χρειαστεί να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες του ταξιδιού ή με τον καιρό. Τέλος ένας σκίπερ θα σας δώσει τις πληροφορίες για τα καλύτερα μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε και έτσι δεν θα παραλείψετε τα καλύτερα μέρη  που αλλιώς μπορεί να μην επισκεπτόσασταν.


Τι να κάνετε στις Κυκλάδες;

Τα νησιά των Κυκλάδων είναι γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο για την ομορφιά, την απλότητα και το μοναδικό τους στύλ. Όποιο νησί και να επιλέξετε, οι Κυκλάδες δεν θα σας απογοητεύσουν γι αυτό άλλωστε αποτελούν μερικούς από τους διασημότερους προορισμούς στην Ελλάδα προσελκύοντας επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο. Ακολουθούν μερικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν για την ενοικίαση σκάφους στις Κυκλάδες.


Άνδρος - Τήνος

Ένα από τα πιο γραφικά νησιά των Κυκλάδων είναι η Άνδρος με την κρημνώδη ακτογραμμή της και τις πολύ όμορφες, αλλά κρύες παραλίες. 

Από εκεί μπορείτε με την ενοικίαση ενός σκάφους να επισκεφτείτε την Τήνο, η οποία προσελκύει θρησκευτικό και όχι μόνο τουρισμό. Η Τήνος μπορεί να σας προσφέρει όμορφες διακοπές και ενδείκνυται για όλους τους τύπους διακοπών καθώς διαθέτει γραφικό λιμάνι με όμορφα κτίρια και εκπληκτικές παραλίες όπως η γνωστή παραλία Κολυμπήθρα, τα Καλύβια και τη Παχιά Άμμο.


Μύκονος - Δήλος

Αν εσείς και η παρέα σας προτιμάτε ένα πιο κοσμοπολίτικο προορισμό, μπορείτε να πλεύσετε προς τη Μύκονο, το νησί των ανέμων και των διασημοτήτων. Η Μύκονος διαθέτει πανέμορφες παραλίες και όμορφη χώρα με χαρακτηριστικά ασπρισμένα σπίτια και σοκάκια που την κάνουν διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο. Πάρτε μία γεύση από την Μικρή Βενετία, διασκεδάστε στα καλοκαιρινά μπαρ που διαθέτουν τον δικό τους θρύλο. Αν συνεχίσετε το ναυτικό σας ταξίδι, σε κοντινή απόσταση θα δείτε τη Δήλο που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.


Πάρος - Αντίπαρος - Νάξος

Στο κέντρο των Κυκλάδων βρίσκονται και τα μεγαλύτερα νησιά τους, ο λόγος για την Νάξο και την Πάρο, εκεί που χτυπά η καρδιά των καλοκαιρινών διακοπών στις κυκλάδες. Η Πάρος αποτελεί διάσημο προορισμό για διακοπές και ένα σκάφος στις Κυκλάδες θα σας οδηγήσει σε όλες τις παραλίες όπως και στην γειτονική της Αντίπαρο που βρίσκεται στα ανατολικά και μπορείτε να πάρετε και εκεί μία γεύση κυκλαδίτικου στυλ και ατμόσφαιρας με βουκαμβίλιες και πλακόστρωτα στενά. H Νάξος αποτελεί το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και από το λιμάνι της ακόμα θα καταλάβετε τον λόγο μόλις δείτε την Πορτάρα ή μόλις προσεγγίσετε την παραλία Μικρή Βίγλα η οποία ενδείκνυται για θαλάσσια σπόρ. 


Ανάφη - Σαντορίνη

Αν ταξιδεύετε με την παρέα σας, οι νότιες Κυκλάδες αποτελούν έναν ιδανικό προορισμό, καθώς θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Με την ενοικίαση ενός σκάφους από ένα νησί μπορείτε να εξερευνήσετε απόκρυφες παραλίες και νησιά που δεν είναι πολύ γνωστά στο ευρύ κοινό, όπως η Ανάφη με τα πανέμορφα πλακόστρωτα δρομάκια και την ιδιαίτερη Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Αν ανήκετε στους ρομαντικούς, μπορείτε να πλεύσετε και προς τη Σαντορίνη, όπου θα δείτε το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα και θα δοκιμάσετε φρέσκο ψάρι στα τοπικά χωριουδάκια. Οι οικισμοί της Σαντορίνη που είναι χτισμένοι αμφιθεατρικά θα σας δώσουν το Αιγαίο στο πιάτο και θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες.


Μήλος - Κίμωλος

Η Μήλος είναι ένα πανέμορφο νησί με ιδιαίτερη μορφολογία που οφείλεται στο ότι το νησί δημιουργήθηκε από ηφαιστειακή δραστηριότητα, γι αυτό και διαθέτει μοναδικές παραλίες, η μία πιο εντυπωσιακή από την άλλη. Η ενοικίαση σκάφους στις Κυκλάδες θα σας βοηθήσει στο να κάνετε beach hopping ούτως ώστε να ανακαλύψετε και εσείς τις πανέμορφες παραλίες όπως το Σαρακήνικο, την εντυπωσιακή αυτή παραλία που θυμίζει σεληνιακό τοπίο, την παραλία Παλαιοχώρι που διαθέτει κοκκινωπά βράχια και πολύχρωμα βότσαλα με καταγάλανα νερά. Απέναντι στα βόρεια θα δείτε και την παραλία Κίμωλος που διαθέτει και αυτή πανέμορφες παραλίες όπως την σπάνια στο είδος της παραλία Σπηλιά της Γερακιάς η οποία προσφέρεται για εξερεύνηση με σκάφος. 

 

Ενοικίαση σκάφους στις Κυκλάδες με τη Nautal

Η ενοικίαση σκάφους στις Κυκλάδες θα σας δώσει τη δυνατότητα να βρείτε εύκολα το σκάφος που ταιριάζει για τις διακοπές σας. Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα μας και με τα κατάλληλα φίλτρα ανακαλύψτε το κατάλληλο σκάφος, επιλέξτε τις ημερομηνίες που θέλετε να το νοικιάσετε και μόλις ο ιδιοκτήτης επικοινωνήσει μαζί σας είστε έτοιμοι για να σαλπάρετε. Η πλατφόρμα της Nautal σας προσφέρει εύκολα και με ασφάλεια την δυνατότητα να νοικιάσετε σκάφος στις Κυκλάδες και να ανακαλύψετε το μοναδικό αρχιπέλαγος τους. 


Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies, παραμένοντας συμφωνείτε στη χρήση τους. Διαβάστε περισσότερα στην πολιτική ιδιωτικότητας. Περισσότερες πληροφορίες