Ενοικίαση σκάφους > Κυκλάδες

Ενοικιάσεις από σκάφη στις Κυκλάδες

42757 κριτικές

Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Ενοικίαση mega yacht Ferretti 59 μέσα Tourlos Marina, Μύκονο

Άμεση κράτηση

Ανακαλύψτε την ακτή της Μύκονο σε αυτό το πολυτελές 59

Mega yacht Ferretti 59 (2003, ανακαίνιση 2021) 18,33 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

3 καμπίνες 3 μπάνια 18 θέσεις 6 Κλίνες Tourlos Marina (Μύκονο)
από 1.800 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
- 10%
Ενοικίαση mega yacht Sunseeker Manhattan 72 μέσα Tourlos Marina, Μύκονο

Άμεση κράτηση

Ανακαλύψτε την ακτή της Μύκονο σε αυτό το πολυτελές Manhattan 72

Mega yacht Sunseeker Manhattan 72 (2005, ανακαίνιση 2020) 20,99 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

3 καμπίνες 3 μπάνια 12 θέσεις 6 Κλίνες Tourlos Marina (Μύκονο)
από 3.700 € 3.330 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές

Ναυλώστε ένα σκάφος στις Κυκλάδες

Στη Nautal θα βρείτε σκάφη προς ενοικίαση στις Κυκλάδες με καπετάνιο ή χωρίς καπετάνιο. Ιστιοφόρα, καταμαράν, ταχύπλοα σκάφη και άλλα στις Κυκλάδες ή/και στον κόσμο. Ευέλικτη αλλαγή ημερομηνίας ή ακύρωση έως και 15 ημέρες πριν από το check-in σε επιλεγμένα σκάφη. Σύμφωνα με το μύθο, οι Κυκλάδες δημιουργήθηκαν από το θεό Ποσειδώνα και είναι λουσμένες με το μπλε και το λευκό του Αιγαίου Πελάγους. Τα νησιά αυτά αποτελούν μια πολύ ωραία πρόταση για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, καθώς διαθέτουν ποικιλία δραστηριοτήτων και όμορφες παραλίες για να επισκεφτείτε. Μπορείτε να ενοικιάσετε ένα σκάφος από κάποιο νησί και να επισκεφτείτε πολλά νησιά. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σκάφη και τιμές.

Ποια είναι η τιμή των ενοικιαζόμενων σκαφών στις Κυκλάδες;

Η ενοικίαση σκάφους στις Κυκλάδες κοστίζει από 100 Ευρώ την ημέρα σε χαμηλή περίοδο κι από 699 Ευρώ την εβδομάδα. Στην υψηλή σεζόν, η τιμή ενοικίασης σκάφους στις Κυκλάδες ξεκινά από 250 Ευρώ την ημέρα και από 1400 Ευρώ την εβδομάδα. Ενδεικτικά μπορείτε να βρείτε ιστιοφόρα από 100€ την ημέρα, καταμαράν από 320€ και γουλέτες από 900€. 

Μπορώ να νοικιάσω ένα σκάφος στις Κυκλάδες με καπετάνιο ή χωρίς καπετάνιο; 

Εάν έχετε την κατάλληλη άδεια πλοήγησης, μπορείτε να νοικιάσετε σκάφος χωρίς καπετάνιο στις Κυκλάδες. Στη Nautal θα βρείτε επίσης ταχύπλοα σκάφη προς ενοικίαση στις Κυκλάδες με καπετάνιο. 

Τι να κάνετε στις Κυκλάδες;

Ένα από τα πιο γραφικά νησιά των Κυκλάδων είναι η Άνδρος με την κρημνώδη ακτογραμμή της και τις πολύ όμορφες, αλλά κρύες παραλίες. Από εκεί μπορείτε με την ενοικίαση ενός σκάφους να επισκεφτείτε την Τήνο, η οποία έχει έντονο το θρησκευτικό χαρακτήρα. Αν εσείς και η παρέα σας προτιμάτε ένα πιο κοσμοπολίτικο προορισμό, μπορείτε να πλεύσετε προς τη Μύκονο, το νησί των ανέμων και των διασημοτήτων. Αν συνεχίσετε το ναυτικό σας ταξίδι, σε κοντινή απόσταση θα δείτε τη Δήλο που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Αν ταξιδεύετε με την παρέα σας, οι Κυκλάδες αποτελούν έναν ιδανικό προορισμό, καθώς θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Με την ενοικίαση ενός σκάφους από ένα νησί μπορείτε να εξερευνήσετε απόκρυφες παραλίες και νησιά που δεν είναι πολύ γνωστά στο ευρύ κοινό, όπως η Ανάφη. Όμως, αν ανήκετε στους ρομαντικούς, μπορείτε να πλεύσετε προς τη Σαντορίνη, τη Μήλο ή την Κίμωλο όπου θα δείτε το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα και θα δοκιμάσετε φρέσκο ψάρι στα τοπικά χωριουδάκια. Όποιο νησί και να επιλέξετε, οι Κυκλάδες δεν θα σας απογοητεύσουν.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies, παραμένοντας συμφωνείτε στη χρήση τους. Διαβάστε περισσότερα στην πολιτική ιδιωτικότητας. Περισσότερες πληροφορίες