Ενοικίαση σκάφους > Kissamos

Ενοικιάσεις από σκάφη στο Kissamos

45568 κριτικές

- 10%
Ενοικίαση ιστιοπλοϊκό σκάφος Wauquiez Hood 38 μέσα Chania, Κρήτη

Απολαύστε την ακτή της Κρήτη στο ιστιοπλοϊκό σας Hood 38


Ιστιοπλοϊκό σκάφος Wauquiez Hood 38 (1982) 11,58 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

2 καμπίνες 1 μπάνιο 8 θέσεις 5 Κλίνες Chania (Κρήτη)
από 700 € 630 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
- 5%
Ενοικίαση καταμαράν Lagoon  52F μέσα Chania, Κρήτη

Άμεση κράτηση

Χαλαρώστε με αυτό το καταμαράν στη Κρήτη

Καταμαράν Lagoon 52F (2016) 15,85 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

4 καμπίνες 5 μπάνια 10 θέσεις 10 Κλίνες Chania (Κρήτη)
από 1.882 € 1.788 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος BARRACUDA military μέσα Kissamou Port, Κρήτη

Ενοικιάστε αυτό το φουσκωτό σκάφος και γνωρίστε τις παραλίες της Κρήτη

Φουσκωτό σκάφος BARRACUDA military (2009, ανακαίνιση 2021) 7 μ

Καπετάνιος υποχρεωτικός

8 θέσεις Kissamou Port (Κρήτη)
από 550 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Cantieri di Sarnico Sarnico 43 μέσα Chania, Κρήτη

Φανταστικό Cantieri di Sarnico μηχανοκίνητο σκάφος στη Κρήτη

Μηχανοκίνητο σκάφος Cantieri di Sarnico Sarnico 43 (2006, ανακαίνιση 2022) 14 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

2 καμπίνες 2 μπάνια 8 θέσεις 4 Κλίνες Chania (Κρήτη)
από 620 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος Predator 660 μέσα Kissamou Port, Κρήτη

Φουσκωτό σκάφος Predator για ενοικίαση στη Kissamou Port

Φουσκωτό σκάφος Predator 660 (2009, ανακαίνιση 2019) 6,60 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

8 θέσεις Kissamou Port (Κρήτη)
από 500 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος dolfin sunsationrib S300 μέσα Chania, Κρήτη

Ενοικιάστε αυτό το Sunsationrib S300 φουσκωτό σκάφος και γνωρίστε τις παραλίες της Κρήτη

Φουσκωτό σκάφος dolfin sunsationrib S300 (2021) 9,50 μ

Χωρίς καπετάνιο (bareboat)

10 θέσεις Chania (Κρήτη)
από 1.000 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος PICTON COBRA COBRA ROYAL μέσα Chania, Κρήτη

Εξερευνήστε τη Κρήτη όπως επιθυμείτε με αυτό το COBRA ROYAL φουσκωτό σκάφος

Φουσκωτό σκάφος PICTON COBRA COBRA ROYAL (2005, ανακαίνιση 2019) 10,60 μ

Καπετάνιος υποχρεωτικός

10 θέσεις Chania (Κρήτη)
από 900 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές

Ενοικίαση σκάφους στον Κίσσαμο

Η ενοικίαση σκάφους στον Κίσσαμο θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα καλύτερα μέρη της περιοχής με το ιδανικό σκάφος για τις διακοπές σας αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες με την παρέα και τους αγαπημένους σας. Νοικιάστε το καλύτερο σκάφος για τις διακοπές σας και εξερευνήστε την περιοχή. 


Είναι ακριβή η ενοικίαση σκάφους στον Κίσσαμο;

Η ενοικίαση σκάφους στον Κίσσαμο μπορεί να ξεκινήσει από τα 160 ευρώ ανά ημέρα για μηχανοκίνητο σκάφος, από τα 500 ευρώ ανά ημέρα για φουσκωτό σκάφος, από τα 300 ευρώ ανά ημέρα για ιστιοπλοϊκό σκάφος, από τα 1700 ευρώ ανά ημέρα για καταμαράν και από τα 1700 ευρώ ανά ημέρα για πολυτελές γιοτ. 


Ποιοί παράγοντες θα επηρεάσουν την τιμή ενοικίασης σκάφους στον Κίσσαμο;

Μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες που θα επηρεάσουν την τιμή ενοικίασης σκάφους στον Κίσσαμο είναι το μήκος του σκάφους της επιλογής σας, το έτος κατασκευής του, το επίπεδο πολυτέλειας που μπορεί να σας προσφέρει, ο αριθμός κλινών που διαθέτει, η τουριστική περίοδος ενοικίασης καθώς και η ισχύς του κινητήρα. Επίσης αν μαζί με το σκάφος της επιλογής σας επιλέξετε να νοικιάσετε σκάφος και πλήρωμα τότε η τελική τιμή θα επηρεαστεί. 


Μπορώ να νοικιάσω σκάφος στον Κίσσαμο με ή χωρίς σκίπερ;

Η ενοικίαση σκάφους στον Κίσσαμο μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον διαθέτετε το κατάλληλο δίπλωμα για το σκάφος της επιλογής σας χωρίς σκίπερ. Αντίθετα αν δεν διαθέτετε το κατάλληλο δίπλωμα για το σκάφος της επιλογής σας ή αν απλώς θέλετε να απολαύσετε τις διακοπές σας χωρίς να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες του ταξιδιού και τον καιρό τότε η ενοικίαση σκάφους με σκίπερ θα σας λύσει τα χέρια. 


Ανακαλύψτε την πανέμορφη ακτογραμμή του Κισσάμου

Ο Κίσσαμος αποτελεί μία πανέμορφη παραθαλάσσια γραφική πόλη του Νομού Χανίων που μπορεί να προσφέρει τα πάντα στους τουρίστες. Δέστε στο γραφικό λιμάνι της πόλης και εξερευνήστε τον δρόμο της παραλίας που διαθέτει αρκετές ταβέρνες, εστιατόρια και μπαρ. Τους καλοκαιρινούς μήνες τα μπαρ λειτουργούν σαν εξαιρετικές επιλογές διασκέδασης. 


Ποιές είναι οι καλύτερες παραλίες της περιοχής;

Η βορειοδυτικές ακτές του Κισσάμου διαθέτουν μερικές από τις ομορφότερες ακτογραμμές της Ελλάδας με πλήθος βραβευμένων και πολυ φωτογραφημένων παραλιών. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής που αξίζει να επισκεφτείτε με σκάφος. 


Κοντινές παραλίες

Ανακαλύψτε τις πανέμορφες παραλίες στον κόλπο του Κισσάμου, την παραλία του Μαύρου Μώλου που είναι η μεγαλύτερη παραλία της περιοχής με ψιλή άμμο και αβαθή νερά και ενδείκνυται για οικογένειες. Η παραλία Βραχάκια είναι μία μικρή αμμουδιά χωρίς οργάνωση, η παραλία του Κορφαλώνα, η παραλία του Δραπανιά και η Νοπήγεια


Μπάλος 

Η παραλία του Μπάλου αποτελεί μία κατηγορία από μόνη της καθώς θεωρείται ώς μία από τις ομορφότερες της Ελλάδας και την Ευρώπης. Η παραλία είναι πού φωτογενής, η λευκή-ροζ της άμμος δημιουργεί μία λιμνοθάλασσα με μία σπάνια παλέτα χρωμάτων από γαλαζοπράσινο μέχρι μπλε ηλεκτρίκ. Η περιοχή φιλοξενεί σπάνια χλωρίδα και πανίδα. Ανάλογα με την τουριστική περίοδο η παραλία έχει και τον ανάλογο κόσμο με τον περισσότερο να συγκεντρώνεται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Φυσικά με το σκάφος σας θα έχετε την απόλυτη ιδιωτικότητα και θα μείνετε όσο θέλετε στην παραλία απολαμβάνοντας στο έπακρο το μοναδικό της τοπίο. 


Φαλάσαρνα

Τα Φαλάσαρνα κατά τον 3ο και 4ο αιώνα π.χ. αποτέλεσαν ένα πλούσιο λιμάνι και εμπορικό κέντρο με εντυπωσιακούς ναούς και τοίχοι που περιέβαλλαν την αρχαία πόλη. Σήμερα η περιοχή διαθέτει πλούσια αρχαιολογικά ευρήματα. Η περιοχή όμως διαθέτει και μία από τις ομορφότερες παραλίες της Κρήτης την ομώνυμη παραλία Φαλάσαρνα. 


Η παραλία Φαλάσαρνα χαρακτηρίζεται από μία απέραντη ολόλευκη αμμουδιά, κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και υπέροχους χρωματισμούς. Η πλούσια ακτογραμμή της περιοχής κρύβει πολλούς κρυφούς θησαυρούς με όμορφες απομονωμένες παραλίες που αξίζει να εξερευνήσετε με το σκάφος της επιλογής σας. 


Εξερευνήστε τις ανατολικές ακτές

Ανατολικά από τον Κίσσαμο υπάρχουν πολλές όμορφες παραλίες που αξίζει να εξερευνήσετε με το σκάφος σας και τους φίλους ή την οικογένεια σας. Η παραλία Νωπήγεια είναι μία πανέμορφη παραλία που δεν απέχει πολύ από τον Κίσσαμο με αμμουδιά και ρηχά νερά. Η παραλία Ραβδούχα βόρεια στην χερσόνησο του Ροδωπού διαθέτει ένα πανέμορφο τοπίο, εξερευνήστε τις παραλίες στους κολπίσκους της περιοχής με το σκάφος σας. 


Πλεύστε και ανακαλύψτε το βορειότερο σημείο της Κρήτης

Η χερσόνησος του Ροδωπού βόρεια καταλήγει στο βορειότερο σημείο της Κρήτης και μπορείτε να το εξερευνήσετε με το σκάφος σας. Στην πορεία σας θα ανακαλύψετε αρκετά μέρη με το σκάφος σας που μπορείτε να εξερευνήσετε, κρυμμένες παραλίες με όμορφα τοπία που θα μεταμορφώσουν τις διακοπές σας. 


Ενοικίαση σκάφους στον Κίσσαμο με την Nautal

Η ενοικίαση σκάφους στον Κίσσαμο μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα και γρήγορα απλώς εντοπίζοντας το ιδανικό σκάφος στην τοποθεσία που θέλετε εφαρμόζοντας τα κατάλληλα φίλτρα αναζήτησης. Εισάγετε τις ημερομηνίες που ενδιαφέρεστε να νοικιάσετε σκάφος και μόλις ο ιδιοκτήτης αποδεχτεί το αίτημα σας είστε έτοιμοι για να ταξιδέψετε. Ποτέ η ενοικίαση σκάφους στον Κίσσαμο δεν ήταν τόσο εύκολη και απλή όσο το καθιστά δυνατό η πλατφόρμα μας. 

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies, παραμένοντας συμφωνείτε στη χρήση τους. Διαβάστε περισσότερα στην πολιτική ιδιωτικότητας. Περισσότερες πληροφορίες