Ενοικίαση σκάφους > Σκάφη Ελλάδα > Σκάφη Μύκονο

Ενοικιάσεις από σκάφη στη Μύκονο

44848 κριτικές

Ενοικίαση mega yacht Ferretti Fly μέσα Ornos, Μύκονο

Ανακαλύψτε τις ακρογιαλές στη Μύκονο σε αυτό το πολυτελές Fly


Mega yacht Ferretti Fly (1993, ανακαίνιση 2020) 18 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

4 καμπίνες 4 μπάνια 22 θέσεις 8 Κλίνες Ornos (Μύκονο)
από 2.500 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Ενοικίαση mega yacht Ferretti 59 μέσα Tourlos Marina, Μύκονο

Απολαύστε αξέχαστες διακοπές στη Μύκονο σε ένα Ferretti yacht


Mega yacht Ferretti 59 (2003, ανακαίνιση 2021) 18,33 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

3 καμπίνες 3 μπάνια 18 θέσεις 6 Κλίνες Tourlos Marina (Μύκονο)
από 1.800 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος Rafnar RAFNAR 1200 T-Top leisure boat μέσα Tourlos Marina, Μύκονο

Tourlos Marina - Εξερευνήστε πανέμορφους όρμους με αυτό το RAFNAR 1200 T-Top leisure boat φουσκωτό σκάφος

Φουσκωτό σκάφος Rafnar RAFNAR 1200 T-Top leisure boat (2021, ανακαίνιση 2022) 12 μ

Χωρίς καπετάνιο (bareboat)

12 θέσεις Tourlos Marina (Μύκονο)
από 950 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
- 10%
Ενοικίαση mega yacht Sunseeker Manhattan 72 μέσα Tourlos Marina, Μύκονο

Χαλαρώστε σε αυτό το πολυτελές yacht στη Μύκονο

Mega yacht Sunseeker Manhattan 72 (2005, ανακαίνιση 2020) 20,99 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

3 καμπίνες 3 μπάνια 12 θέσεις 6 Κλίνες Tourlos Marina (Μύκονο)
από 3.700 € 3.330 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Ενοικίαση σκάφος Perama Gulet μέσα Tourlos Marina, Μύκονο

Χαλαρώστε με αυτή τη γκουλέτα στη Μύκονο

Σκάφος Perama Gulet (1948, ανακαίνιση 1998) 21,60 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

2 μπάνια 49 θέσεις 2 Κλίνες Tourlos Marina (Μύκονο)
από 2.728 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση ιστιοπλοϊκό σκάφος Jeanneau - Sun Odyssey Sun Odyssey 45,1 μέσα Tourlos Marina, Μύκονο

Άμεση κράτηση

Are you ready for Magic Sailing tour ? Get on board and enjoy !!!!


Ιστιοπλοϊκό σκάφος Jeanneau - Sun Odyssey Sun Odyssey 45,1 (2000, ανακαίνιση 2021) 13,80 μ

Χωρίς καπετάνιο (bareboat)

4 καμπίνες 2 μπάνια 10 θέσεις 8 Κλίνες Tourlos Marina (Μύκονο)
από 900 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
- 10%
Ενοικίαση καταμαράν Lagoon  50 μέσα Tourlos Marina, Μύκονο

Άμεση κράτηση

Ενοικιάστε αυτό το 50 καταμαράν του 2018

Καταμαράν Lagoon 50 (2018) 14,75 μ

Καπετάνιος υποχρεωτικός

8 καμπίνες 5 μπάνια 12 θέσεις 12 Κλίνες Tourlos Marina (Μύκονο)
από 857 € 771 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
- 10%
Ενοικίαση ιστιοπλοϊκό σκάφος Dufour Yachts  460 Grand Large μέσα Tourlos Marina, Μύκονο

Άμεση κράτηση

Ενοικιάστε αυτό το ιστιοπλοϊκό 460 Grand Large και εξερευνήστε ονειρεμένες ακτές

Ιστιοπλοϊκό σκάφος Dufour Yachts 460 Grand Large (2020) 14,15 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

4 καμπίνες 4 μπάνια 10 θέσεις 10 Κλίνες Tourlos Marina (Μύκονο)
από 329 € 296 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές

Γνωρίστε τις ομορφιές των Κυκλάδων νοικιάζοντας σκάφος στη Μύκονο

Η Μύκονος αποτελεί έναν από τους διασημότερους καλοκαιρινούς προορισμούς της Ελλάδας και κάθε χρόνο προσελκύει όλων των ειδών τουρισμού. Από διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ και παγκοσμίου φήμης αθλητές μέχρι καταξιωμένους επιχειρηματίες διεθνούς βεληνεκούς. Η Μύκονος ξεκίνησε από τις πρώτες περιοχές της Ελλάδας να επενδύει στον τουρισμό και να μοιράζεται τον χαρακτηριστικό μινιμαλισμό και την γραφική αρχιτεκτονική με επισκέπτες που έκαναν όλο και περισσότερο γνωστή την καλοκαιρινή αύρα των Κυκλάδων. 


Επισκεφτείτε υπέροχες παραλίες στη Μύκονο και κοντινά νησιά νοικιάζοντας ένα σκάφος

Η Μύκονος, όπως και κάθε άλλο νησί της Ελλάδας, έχει πανέμορφες παραλίες για να εξερευνήσετε. Μία από τις μεγαλύτερες και πιο διάσημες παραλίες είναι ο Ορνός. Διαθέτει αγκυροβόλιο για σκάφη αναψυχής και ένα όμορφο λιμανάκι για να κάνετε βόλτα. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα σκάφος από τη μαρίνα του Τούρλου και να φτάσετε σε μακρινές και λιγότερο κοσμικές παραλίες. Μια τέτοια παραλία που αξίζει να επισκεφτείτε είναι η Κάπαρη. Πέρα από τα γαλανά νερά της, αυτό που θα σας συναρπάσει είναι η ηρεμία που επικρατεί στην περιοχή, αλλά και η θέα στο μικρό νησάκι της Δήλου, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.


Ταξιδέψτε στις Μικρές Κυκλάδες από τη Μύκονο νοικιάζοντας ένα σκάφος

Εάν σας αρέσει η περιπέτεια και θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερα νησιά στις Κυκλάδες, μπορείτε να επισκεφτείτε τις Μικρές Κυκλάδες, όπως τη Δονούσα, τα Κουφονήσια, τη Σχοινούσα, την Ηράκλεια ή την Κέρο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτάσετε στα νησιά αυτά, όμως ο πιο ενδεδειγμένος είναι η ενοικίαση ενός σκάφους από τη Μύκονο, η οποία θα αποτελεί τη βάση σας. Καλό φαγητό, εξωτικές παραλίες και ηρεμία είναι μερικά από τα στοιχεία που θα βρείτε στα νησιά αυτά.


Είναι ακριβή η ενοικίαση σκάφους στη Μύκονο;

Η ενοικίαση σκάφους στη Μύκονο μπορεί να ξεκινήσει από 104 ευρώ ανά ημέρα για ιστιοπλοϊκό σκάφος, από 196 ευρώ ανά ημέρα για καταμαράν, από 750 ευρώ ανά ημέρα για φουσκωτό σκάφος, από 400 ευρώ ανά ημέρα για μηχανοκίνητο σκάφος και από 1700 ευρώ ανά ημέρα για πολυτελές γιοτ. Η τιμή μπορεί να κυμανθεί ανάλογα με το μήκος του σκάφους της επιλογής σας, το έτος κατασκευής του, την τουριστική περίοδο της ενοικίασης, τον αριθμό κλινών που διαθέτει καθώς και το επίπεδο πολυτέλειας που μπορεί να σας προσφέρει. 


Ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας που μπορεί να επηρεάζει την τελική τιμή είναι αν μαζί με την ενοικίαση σκάφους στη Μύκονο πραγματοποιήσετε και ενοικίαση σκίπερ ή πληρώματος. 


Μπορώ να νοικιάσω σκάφος στη Μύκονο με ή χωρίς σκίπερ;

Η ενοικίαση σκάφους στην Μύκονο μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον διαθέτετε το κατάλληλο δίπλωμα και την εμπειρία για το σκάφος της επιλογής σας, χωρίς σκίπερ. Έτσι εφόσον σας το επιτρέψει ο ιδιοκτήτης θα μπορέσετε να είστε εσείς ο καπετάνιος του σκάφους και έτσι θα ακολουθήσετε το δικό σας πλάνο διακοπών. 


Αντίθετα αν δεν διαθέτετε το κατάλληλο δίπλωμα για το σκάφος της επιλογής σας ή αν απλώς προτιμάτε να απολαύσετε τις διακοπές σας παρέα με τους αγαπημένους σας χωρίς να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας, τότε η ενοικίαση σκάφους με σκίπερ ίσως είναι η ιδανική λύση για εσάς. Η ενοικίαση σκάφους με σκίπερ θα σας δώσει περισσότερες ιδέες και μέρη για να επισκεφτείτε που μπορεί να μην γνωρίζατε για αυτά, θα αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις για την ιστιοπλοΐα και την πλοήγηση του σκάφους της επιλογής σας.


Ανακαλύψτε τις όμορφες παραλίες του νησιού των ανέμων

Η Μύκονος όποτε έρχεται στο μυαλό μας σκεφτόμαστε ενστικτωδώς μεγάλη χλιδή, όμορφα μαγαζια και μπαρ που οι θαμώνες περνούν ξέφρενα τις διακοπές τους, πανάκριβα και πανέμορφα εστιατόρια και τουριστικά μαγαζιά. Δεν πρέπει όμως να παραλείπουμε το γεγονός ότι η Μύκονος διαθέτει μερικές από τις ομορφότερες παραλίες των Κυκλάδων και του Αιγαίου. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες παραλίες της για να τις εξερευνήσετε με το σκάφος σας. Ψαρού

Η παραλία της Ψαρούς βρίσκεται νοτιοδυτικά του νησιού και κοντά στην χώρα. Είναι ίσως η διασημότερη του νησιού και είναι κάτι παραπάνω από οργανωμένη, με υπερπολυτελή μαγαζιά που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Ενδεικτικά μπορείτε να παραγγείλετε τις καλύτερες Γαλλικές σαμπάνιες και σούσι κυριολεκτικά πάνω στην άμμο. 


Πάνορμος

Η παραλία του Πανόρμου βρίσκεται στα βόρεια του νησιού και θα την λατρέψετε για την ομορφιά και την αυθεντικότητα της. Περάστε την μέρα σας με ηλιοθεραπεία στην κατάξανθη άμμο της με θέα στο βαθύ γαλάζιου του Αιγαίου. Εκεί θα βρείτε καλό καιρό καθώς ο κόλπος είναι προστατευμένος και δεν θα έχετε πρόβλημα επισκέπτοντας την παραλία με το σκάφος σας. 


Παράγκα

Η παραλία Παράγκα βρίσκεται στα νότια της Μυκόνου και ο κολπίσκος στον οποίο βρίσκεται θα σας προστατεύσει από τον καιρό και τους βοριάδες. Σήμερα είναι πλήρως οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες και διαθέτει καταπληκτική θέα στο όμορφο νησί της Δήλου. 


Καλαμοπόδι

Η παραλία μπορεί να είναι γνωστή περισσότερο με την αγγλική της ονομασία Paradise και διαθέτει ένα πολυπολιτισμικό φανατικό κοινό από ολόκληρο τον κόσμο. Στην παραλία υπάρχει μία πληθώρα από καταπληκτικά παραθαλάσσια μπαρ, μαγαζιά, κάμπινγκ και μέρη στα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε θαλάσσια σπόρ. Τα πάρτι στην παραλία δεν έχουν τελειωμό και για αυτό το σκάφος που θα νοικιάσετε θα σας λύσει τα χέρια για να προσεγγίσετε την παραλία όποτε θέλετε. 


Super Paradise

Η παραλία είναι θρυλική για την φανατική της κοινότητα και τα απρόβλεπτα πάρτι που αξίζει να επισκεφτείτε. Το μαγιό είναι προαιρετικό..


Ελιά

Η παραλία Ελιά είναι μία μεγάλη και κοσμοπολίτικη παραλία με άμμο και γαλαζοπράσινα νερά που αξίζει να επισκεφτείτε για μπάνιο. Διαθέτει πολλές υποδομές και εστιατόρια, παραθαλάσσια μπαρ και μέρη που μπορείτε να δοκιμάσετε θαλάσσια σπόρ. 


Ενοικίαση σκάφους στη Μύκονο

Η ενοικίαση σκάφους στη Μύκονο θα σας δώσει τον κοσμοπολίτικο αέρα για τον οποίο είναι διάσημη με ιδιωτικότητα καθώς θα μπορέσετε να αποφύγετε τα πλήθη και τον συντονισμό κάνοντας beach hopping. Έτσι θα έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε τα ομορφότερα μέρη της περιοχής και να γεμίσετε με αναμνήσεις από τις ομορφότερες περιοχές του νησιού. 


Η ενοικίαση σκάφους στην Μύκονο είναι εξαιρετικά απλή διαδικασία μέσω της εξειδικευμένης πλατφόρμας μας. Απλώς επιλέξτε τον προορισμό που θέλετε να ξεκινήσετε την ενοικίαση, μέσω των κατάλληλων φίλτρων βρείτε το ιδανικό σκάφος για τις διακοπές σας, εισάγετε τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε και μόλις ο ιδιοκτήτης αποδεχτεί την κράτηση είστε έτοιμοι για να ταξιδέψετε.


Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies, παραμένοντας συμφωνείτε στη χρήση τους. Διαβάστε περισσότερα στην πολιτική ιδιωτικότητας. Περισσότερες πληροφορίες