Ενοικιάσεις σκαφών Πειραιάς: Ζήστε μια μοναδική εμπειρία


Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να οργανώσετε μα θαλάσσια εξόρμηση με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Ανάλογα με το πόσα άτομα είστε, μπορείτε να ενοικιάσετε το σκάφος από τον Πειραιά με το κατάλληλο μέγεθος. Υπάρχουν διάφορα είδη σκαφών, όπως η γουλέτα, η τιμή της οποίας ξεκινά από 1.700€ την ημέρα και μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον παροχές για μια πιο άνετη και ξεκούραστη εμπειρία. Έτσι θα μπορείτε να απολαύσετε τις ομορφιές της Ελλάδας για όσες μέρες θέλετε εσείς και με τον δικό σας ρυθμό.

Επισκεφτείτε την Αίγινα ενοικιάζοντας ένα σκάφος από τον Πειραιά


Αφού ενοικιάσετε ένα σκάφος από τον Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, οι επιλογές προορισμών είναι πολλές. Ανάλογα με το πόσες μέρες είστε διατεθειμένοι να περάσετε στο σκάφος, μπορείτε να επιλέξετε έναν μακρινό ή κοντινό προορισμό. Ένας προορισμός κοντά στον Πειραιά είναι η Αίγινα. Αν δεν σας αρέσει η πολυκοσμία μπορείτε να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας την Άνοιξη ή στις αρχές του Φθινοπώρου. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικά θαλασσινά, ιδιαίτερα στο χωριό Πέρδικα. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε, αλλά και να πάρετε μαζί σας τα περίφημα φιστίκια Αιγίνης.

Ενοικιάστε ένα σκάφος από τον Πειραιά και οργώστε τον Αργοσαρωνικό


Ένας άλλος προορισμός αρκετά κοντά στην Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά είναι τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Με την ενοικίαση ενός σκάφους από τον Πειραιά τα νησιά αυτά είναι εύκολα προσβάσιμα και ιδανικά για εξορμήσεις. Θα βρείτε απάνεμα λιμανάκια για να αφήσετε το σκάφος σας με ασφάλεια αλλά και για να ανεφοδιαστείτε. Κολυμπήστε σε μοναδικές παραλίες και χαλαρώστε κάτω από τον ζεστό ήλιο μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στα νησιά αυτά θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές παραδοσιακού φαγητού τόσο σε θαλασσινά όσο και σε κρέας.

Ενοικίαση σκάφους > Πειραιά

Ενοικιάσεις από σκάφη στον Πειραιά

49 Σκάφη για ενοικίαση

36089 κριτικές

- 10%
Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Custom Unique μέσα Zeas Port, Αθήνα

Unique, elegant, luxury motor sailer for cruising in style and organizing events onboard. Up to 45 people for daily experiences around Athens, up to 6 people for multi-day discoveries to the islands

Ασφαλές και Καθαρό
Μηχανοκίνητο σκάφος Custom Unique (1967, ανακαίνιση 2007) 25 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

3 καμπίνες 3 μπάνια 49 θέσεις 6 Κλίνες Zeas Port (Αθήνα)
από 4.835 € 4.352 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Η Nautal χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία χρήστη.
Συνεχίζοντας τη χρήση του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.