Ενοικίαση σκάφους > Σκάφη Ελλάδα > Σκάφη Σίφνος

Ενοικιάσεις από σκάφη στην Σίφνος

45568 κριτικές

Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος Marin HYDROSPORT 737 - Suzuki μέσα Platis Gialos, Σίφνος

Hydrosport 737 Marin

Φουσκωτό σκάφος Marin HYDROSPORT 737 - Suzuki (2019) 7,37 μ

Καπετάνιος υποχρεωτικός

10 θέσεις Platis Gialos (Σίφνος)
από 690 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Topline sport 23 μέσα Platis Gialos, Σίφνος

Brand new rib 7 meters

Μηχανοκίνητο σκάφος Topline sport 23 (2020) 7 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

10 θέσεις Platis Gialos (Σίφνος)
από 800 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος Fost Matrix μέσα Platis Gialos, Σίφνος

Private Luxury RIB Cruises

Φουσκωτό σκάφος Fost Matrix (2021) 12 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

9 θέσεις Platis Gialos (Σίφνος)
Τιμή κατόπιν ζήτησης
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Ενοικίαση σκάφος χωρίς δίπλωμα Fost 2020 μέσα Platis Gialos, Σίφνος

Fost RIB 4.5 shadow

Σκάφος χωρίς δίπλωμα Fost 2020 (2020) 4,50 μ

Χωρίς καπετάνιο (bareboat)

5 θέσεις Platis Gialos (Σίφνος)
Τιμή κατόπιν ζήτησης
Δείτε το σκάφος

Ενοικίαση σκάφους στην Σίφνο

Η ενοικίαση σκάφους στην Σίφνο θα σας δώσει την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις διακοπές σας και να ανακαλύψετε τα καλύτερα μέρη της περιοχής με το σκάφος της επιλογής σας. Η Σίφνος προσελκύει χιλιάδες κόσμου κάθε χρόνο και μπορεί να εμπλουτίσει τις διακοπές σας με τα όμορφα σοκάκια και τα χωριά της ή σαν εφαλτήριο για ένα μεγαλύτερο ταξίδι στις Κυκλάδες.


Είναι ακριβή η ενοικίαση σκάφους στην Σίφνο;

Η ενοικίαση σκάφους στη Σίφνο μπορεί να ξεκινήσει από τα 690 ευρώ ανά ημέρα για φουσκωτό σκάφος και να φτάσει μέχρι τα 950 ευρώ ανά ημέρα. 


Ποιοί παράγοντες θα επηρεάσουν την τιμή ενοικίασης σκάφους στη Σίφνο;

Μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες που θα επηρεάσουν την τιμή ενοικίασης σκάφους στη Σίφνο είναι το μήκος του σκάφους της επιλογής σας, ο αριθμός κλινών που διαθέτει, η ισχύς του κινητήρα του σκάφους, το έτος κατασκευής του καθώς και το επίπεδο πολυτέλειας που μπορεί να σας προσφέρει. Ακόμη αν μαζί με το σκάφος της επιλογής σας νοικιάσετε και σκίπερ ή πλήρωμα τότε η τελική τιμή ενδέχεται να επηρεαστεί. 


Μπορώ να νοικιάσω σκάφος στην Σίφνο με ή χωρίς σκίπερ;

Η ενοικίαση σκάφους στη Σίφνο μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον διαθέτετε το κατάλληλο δίπλωμα για το σκάφος της επιλογής σας χωρίς σκίπερ. Έτσι εφόσον σας το επιτρέπει ο ιδιοκτήτης του σκάφους θα είστε εσείς ο καπετάνιος του σκάφους σας και θα ακολουθήσετε το δικό σας πρόγραμμα.


Αν αντίθετα δεν διαθέτετε το κατάλληλο δίπλωμα για το σκάφος της επιλογής σας ή αν απλώς θέλετε να περάσετε τις διακοπές σας χωρίς να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες του ταξιδιού και τον καιρό τότε η ενοικίαση σκάφους με σκίπερ θα σας λύσει τα χέρια και θα σας προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψετε πανέμορφα μέρη που μπορεί να μην γνωρίζατε για αυτά αποκτώντας παράλληλα χρήσιμες γνώσεις για την πλοήγηση του σκάφους της επιλογής σας. 


Ανακαλύψτε την όμορφη Σίφνο στο κέντρο των Κυκλάδων 

Η ενοικίαση σκάφους στην Σίφνο θα μεταμορφώσει τις διακοπές σας και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε όμορφες εμπειρίες με το σκάφος της επιλογής σας και την οικογένεια σας. Η Σίφνος έχει χαλαρή ατμόσφαιρα και το όμορφο περιβάλλον με τα γραφικά της σοκάκια θα σας βάλει αμέσως στο κλίμα των διακοπών. Η Σίφνος διαθέτει χαρακτηριστική μινιμαλιστική αρχιτεκτονική που θα σας χαλαρώσει.


Ανακαλύψτε την όμορφη αισθητική του νησιού

Η Σίφνος αποτελεί ένα από τα ομορφότερα νησιά με κορυφαία αισθητική που φημίζεται ανάμεσα στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου. Οι ζωντανές παραδόσεις στη Σίφνο με τους χαλαρούς ρυθμούς και τον πολιτιστικό της πλούτο κρατά από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. 


Ποιές είναι οι καλύτερες παραλίες της Σίφνου;

Η Σίφνος διαθέτει πολλές πανέμορφες παραλίες που μπορούν να μεταμορφώσουν τις διακοπές σας με σκάφος. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες παραλίες του νησιού.  


Παραλία Βρουλίδια

Η παραλία Βρουλίδια είναι μία πανέμορφη παραλία με σμαραγδένια νερά, βότσαλα και εκατέρωθεν της παραλίας υπάρχουν όμορφα απόκρημνα βράχια. Η παραλία είναι οργανωμένη και ο βυθός με άμμο κατάλληλη για διακοπές με παιδιά. 


Παραλία Φάρος

Η παραλία Φάρος είναι η κεντρική παραλία του ομώνυμου οικισμού με σκιά, ρηχά νερά και προστατευμένη από ανέμους κατάλληλη για οικογενειακές διακοπές. 


Με το σκάφος σας μην παραλείψετε να επισκεφτείτε και τις παραλίες Γλυφό και Αποκοφτό. 


Ενοικίαση σκάφους στη Σίφνο με την Nautal

Η ενοικίαση σκάφους στη Σίφνο με την Nautal θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα καλύτερα μέρη της περιοχής με το ιδανικό σκάφος που θα εντοπίσετε μέσω της συνεργατικής πλατφόρμας. Εφαρμώστε τα κατάλληλα φίλτρα αναζήτησης και εισάγετε τις ημερομηνίες για τις οποίες ενδιαφέρεστε να νοικιάσετε σκάφος. Μόλις ο ιδιοκτήτης αποδεχτεί την κράτηση σας είστε έτοιμοι για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Ποτέ η ενοικίαση σκάφους δεν ήταν τόσο εύκολη, γρήγορη και ασφαλής όσο το καθιστά δυνατό η πλατφόρμα μας.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies, παραμένοντας συμφωνείτε στη χρήση τους. Διαβάστε περισσότερα στην πολιτική ιδιωτικότητας. Περισσότερες πληροφορίες