Ενοικίαση σκάφους > Ενοικίαση Καταμαράν > Καταμαράν Ελλάδα > Καταμαράν Σαντορίνη

Ενοικιάσεις από καταμαράν στη Σαντορίνη

45568 κριτικές

- 10%
Ενοικίαση καταμαράν Lagoon  450  Flybridge μέσα Vlichada Marina, Σαντορίνη

Άμεση κράτηση

Ενοικίαση καταμαράν Lagoon 450 Flybridge μέσα Vlichada Marina, Σαντορίνη (2019)

Καταμαράν Lagoon 450 Flybridge (2019) 13,96 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

5 καμπίνες 5 μπάνια 10 θέσεις 10 Κλίνες Vlichada Marina (Σαντορίνη)
από 614 € 553 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση καταμαράν Lagoon 380 μέσα Vlichada Marina, Σαντορίνη

Ενοικίαση καταμαράν Lagoon 380 μέσα Vlichada Marina, Σαντορίνη (2007)

Καταμαράν Lagoon 380 (2007) 11,58 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

4 καμπίνες 2 μπάνια 10 θέσεις 8 Κλίνες Vlichada Marina (Σαντορίνη)
από 2.200 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση καταμαράν Nautitech 46 FLY μέσα Vlichada Marina, Σαντορίνη

Ενοικίαση καταμαράν Nautitech 46 FLY μέσα Vlichada Marina, Σαντορίνη (2020)

Καταμαράν Nautitech 46 FLY (2020) 14,20 μ

Καπετάνιος υποχρεωτικός

4 καμπίνες 4 μπάνια 21 θέσεις 8 Κλίνες Vlichada Marina (Σαντορίνη)
από 2.990 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση καταμαράν Lagoon Catamaran Lagoon 440 μέσα Vlichada Marina, Σαντορίνη

Ενοικίαση καταμαράν Lagoon Catamaran Lagoon 440 μέσα Vlichada Marina, Σαντορίνη (2009 Ανακαίνιση 2018)

Καταμαράν Lagoon Catamaran Lagoon 440 (2009, ανακαίνιση 2018) 13,61 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

4 καμπίνες 4 μπάνια 16 θέσεις 8 Κλίνες Vlichada Marina (Σαντορίνη)
από 2.400 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές

Ενοικίαση καταμαράν στη Σαντορίνη

Η ενοικίαση καταμαράν στη Σαντορίνη θα σας χαρίσει μοναδικές εμπειρίες με την παρέα και την οικογένεια σας πλέοντας σε μερικές από τις ομορφότερες και πιο σπάνιες παραλίες και τοπία της Μεσογείου. Η αυξημένη ευστάθεια και ταχύτητα ενός καταμαράν έναντι των μονοκάρινων σκαφών σας επιτρέπει να ταξιδέψετε με μεγαλύτερες ταχύτητες και σε πιο όμορφα μέρη. 


Ποιά είναι η τιμή ενοικίασης καταμαράν στη Σαντορίνη;

Η Ενοικίαση καταμαράν στη Σαντορίνη μπορεί να ξεκινήσει από τα 553 ευρώ ανά ημέρα και να φτάσει στα 2990 ευρώ ανά ημέρα. 


Ποιοί παράγοντες θα επηρεάσουν την τιμή ενοικίασης καταμαράν στη Σαντορίνη;

Μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που θα επηρεάσουν την τιμή ενοικίασης καταμαράν είναι το μήκος του σκάφους της επιλογής σας, ο αριθμός κλινών που διαθέτει, το έτος κατασκευής του καταμαράν καθώς και το επίπεδο πολυτελείας που μπορεί να σας προσφέρει. Επίσης η ενοικίαση καταμαράν με σκίπερ ή πλήρωμα ενδέχεται να επηρεάσει την τελική τιμή. 


Μπορώ να νοικιάσω σκάφος με ή χωρίς σκίπερ;

Η ενοικίαση σκάφους στη Σαντορίνη μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον διαθέτετε το κατάλληλο δίπλωμα για το σκάφος της επιλογής σας χωρίς σκίπερ. Έτσι εφόσον το επιτρέπει ο ιδιοκτήτης θα μπορέσετε να είστε εσείς ο καπετάνιος του σκάφους της επιλογής σας ακολουθώντας το δικό σας πρόγραμμα. 


Αν αντίθετα δεν διαθέτετε το κατάλληλο δίπλωμα για το σκάφος της επιλογής σας ή αν απλώς θέλετε να περάσετε τις διακοπές σας χωρίς να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες του ταξιδιού και τον καιρό τότε η ενοικίαση σκάφους με σκίπερ θα σας λύσει τα χέρια και θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις για την ενοικίαση του σκάφους της επιλογής σας. Έτσι θα αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις για την πλοήγηση του σκάφους της επιλογής σας και την ιστιοπλοΐα.


Εξερευνήστε την Σαντορίνη με ένα καταμαράν

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα πιο διάσημα νησιά της Ελλάδας και της Μεσογείου και πολλές φορές φιγουράρει στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα νησιά της Ευρώπης και του κόσμου. Το μοναδικό ηφαιστειογενές νησί με τα αμφιθεατρικά χωριά και τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα θα σας χαρίσουν μοναδικές αναμνήσεις. Μπορείτε να δέσετε σε όποια παραλία θέλετε και να απολαύσετε τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα της περιοχής ή να ξεκινήσετε ένα μεγαλύτερο ταξίδι στις Κυκλάδες. 


Εξερευνήστε την πανέμορφη Σαντορίνη

Η Σαντορίνη προσελκύει φανατικούς επισκέπτες ολόκληρο τον χρόνο και η τουριστική περίοδος δεν σταματά σχεδόν ποτέ καθώς τους φθινοπορινούς και χειμερινούς μήνες συνεχίζει και υποδέχεται ακόμη τουρίστες που την επισκέπτονται για να παντρευτούν με θέα το απέραντο γαλάζιο και το ηλιοβασίλεμα. 


Ανακαλύψτε τη δημοφιλή Οία

Η Οία έχει ψηφιστεί ως τον καλύτερο οικισμό της Ευρώπης σύμφωνα με αποτελέσματα γνωστού μέσου κοινωνική δικτύωσης. Κατέχει τον μεγαλύτερο αριθμό ανακοινωποιήσεων καθιστώντας την ώς το πιο διάσημο χωριό της Ευρώπης. Χωρίς αμφιβολία είναι ένας από τους πιο φωτογραφιμένους τόπους της Ελλάδας με πανέμορφο ηλιοβασίλεμα και υπέροχα σοκάκια για να εξερευνήσετε. Στην Οία υπάρχουν πάνω από 60 εκκλησίες και οι μπλε τρούλοι δημιουργούν μία μοναδική γραφική εικόνα. 


Φηρά

Η Φηρά είναι κοντά στην Οία και αποτελεί την πρωτεύουσα της Σαντορίνης. Η Φηρά διαθέτει την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική με έμφυτο μινιμαλισμό, λευκά σπίτια και μπλε πόρτες και λεπτομέρειες. Η Θέα της Φηράς στην Καλντέρα είναι ακαταμάχητη και μπορεί να σας χαρίσει μοναδικές εμπειρίες. 


Φηροστεφάνι

Το Φηροστεφάνι είναι ουσιαστικά το φρύδι της καλντέρας και μπορείτε να το επισκεφτείτε εύκολα από τα Φηρά. Το Φηροστεφάνι είναι η αγαπημένη στάση τουριστών στο νησί και η θέα στην Καλντέρα είναι εκπληκτική. Η απόκρημνη πλαγιά αποτελεί ένα μοναδικό τοπίο που αξίζει να το επισκεφτείτε. 


Δέστε και ανακαλύψτε το λιμανάκι Αμμούδι

Η ενοικίαση καταμαράν στην Σαντορίνη αξίζει να συνδυαστεί δένοντας και ανακαλύπτοντας το γραφικό Αμμούδι που είναι ένα γραφικό λιμάνι του 19ου αιώνα και μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκο ψάρι και θαλασσινά. Στην περιοχή υπάρχουν αξιόλογα εστιατόρια και ταβέρνες που αξίζει να ανακαλύψετε. 


Ακρωτήρι

Το Ακρωτήρι είναι ίσως η σπουδαιότερη αρχαιολογική ανακάλυψη της Ανατολικής Μεσογείου, ένα γραφικό χωριό στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού 10 χιλιόμετρα από τα Φηρά. Το σημαντικότερο αξιοθέατο στο Ακρωτήρι είναι ο προϊστορικός οικισμός που πρωτο κατοικήθηκε στα μέσα της πέμπτης χιλιετίας προ χριστού και ανακαλύφθηκε από ανασκαφές που ξεκίνησαν στα μέσα της δεκαετίας του 60. 


Νέα Καμένη

Η Νέα Καμένη είναι το νησάκι ανάμεσα στην Θηρασιά και την Παλιά Καμένη. Στο νησί της Νέας Καμένης βρίσκεται ο μεγαλύτερος Κρατήρας ονόματι Δάφνη και η επίσκεψη αποτελεί μοναδική εμπειρία. Με το καταμαράν που θα νοικιάσετε η προσέγγιση της περιοχής είναι αρκετά εύκολη και θα ανακαλύψετε ένα μεγαλειώδες θέαμα. 


Ενοικίαση καταμαράν στην Σαντορίνη με την Nautal

Η ενοικίαση καταμαράν στη Σαντορίνη αποτελεί εξαιρετικά εύκολη και απλή υπόθεση μέσω της πλατφόρμας μας. Εφαρμώστε τα κατάλληλα φίλτρα αναζήτησης και εντοπίστε το ιδανικό σκάφος για τον τύπο διακοπών που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Μόλις  ο ιδιοκτήτης αποδεχτεί την κράτηση σας είστε έτοιμοι για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Εισάγετε τις ημερομηνίες που ενδιαφέρεστε και μόλις ο ιδιοκτήτης αποδεχτεί την κράτηση είστε έτοιμοι για να ταξιδέψετε.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies, παραμένοντας συμφωνείτε στη χρήση τους. Διαβάστε περισσότερα στην πολιτική ιδιωτικότητας. Περισσότερες πληροφορίες