Νέο! Τώρα όλες οι ενοικιάσεις θα περιλαμβάνουν την εγγύηση της Nautal

Γιατί θα πρέπει πάντα να νοικιάζετε σκάφος με τη Nautal

Η Nautal περιλαμβάνει τις ακόλουθες εγγυήσεις και όρους αποζημίωσης για όλες τις κρατήσεις:

 • Έχουμε λάβει πάνω από 29.000 κρατήσεις μέχρι στιγμής. Νοικιάστε σκάφος μέσω μιας αξιόπιστης ευρωπαϊκής εταιρίας στον τομέα της ενοικίασης σκαφών.
 • Εγγύηση καλύτερης τιμής. Εγγυόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή. Μπορείτε να λάβετε έως και 40% έκπτωση από την αρχική τιμή και δεν σας χρεώνουμε κόστος κράτησης ή πληρωμής.
 • Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Στη Nautal, η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είστε εσείς. Η ομάδα των συμβούλων ναύλωσης σκάφους μιλάει πάνω από 10 διαφορετικές γλώσσες, εξασφαλίζοντας ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος διαθέσιμος να σας βοηθήσει.
 • Μεγαλύτερος online κατάλογος. Στη Nautal, έχετε πάνω από 31.000 σκάφη σε πάνω από 1.000 προορισμούς στη διάθεσή σας. Βοηθάμε επίσης να σας βρούμε το πιο κατάλληλο σκάφος για το ταξίδι σας
 • Μέγιστη διαφάνεια. Η ιστοσελίδα μας έχει περισσότερες από 25.000 κριτικές και σχόλια από τους πελάτες μας σχετικά με πλήθος εταιρειών ναύλωσης και των καπετάνιων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Επιπλέον, δημοσιεύουμε λεπτομερείς περιγραφές κάθε σκάφους και χρησιμοποιούμε πρωτότυπες φωτογραφίες τους.
 • Ικανοποιημένοι πελάτες. Ικανοποιημένοι πελάτες. Έχουμε πάνω από 27.000 ικανοποιημένους πελάτες και ένα υψηλό ποσοστό πιστών πελατών που επιστρέφουν. Η Nautal έχει μέση βαθμολογία 4,5 στα 5 και ποσοστό περιστατικών κάτω του 1%.
 • Μέγιστη ασφάλεια. Η Nautal εγγυάται ασφαλή πληρωμή μέσω διαδικτύου. Επιπλέον, η Nautal έχει ασφάλεια αστικής ευθύνης που έχει συνάψει με την Hiscox και καλύπτει έως και 500.000 ευρώ ανά πράξη, χωρίς συνολικό όριο. Η εταιρεία Nautal ελέγχεται κάθε χρόνο από μια εξωτερική εταιρεία, προκειμένου να αποκτήσει πλήρη γνώση και έλεγχο των οικονομικών της πτυχών.
 • Μια οικονομικά υπεύθυνη εταιρεία. Η οικονομική επιτυχία της Nautal έχει προσελκύσει μεγάλους επενδυτικούς ομίλους, όπως το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα La Caixa. Η Nautal έχει επίσης λάβει δημόσια χρηματοδότηση από τα Υπουργεία Βιομηχανίας και Τουρισμού.
 • Διαδρομές και ταξίδια προσωπικά προσαρμοσμένα σε εσάς. Στη Nautal, οι ειδικοί μας γνωρίζουν τις καλύτερες διαδρομές και προορισμούς ιστιοπλοΐας. Είναι εκπαιδευμένοι να σας συμβουλεύσουν και να σας βοηθήσουν να κάνετε τις διακοπές των ονείρων σας πραγματικότητα, οπουδήποτε και να είναι.
 • Top Sailors Club. Όντας μέρος αυτού του club, θα σας παρέχεται ασφάλεια "iskipper" χωρίς επιπλέον κόστος - αυτό επιτρέπει δωρεάν ακυρώσεις και πολλά άλλα οφέλη. Θα έχετε επίσης αποκλειστικά πλεονεκτήματα, όπως γρήγορο check-in, επιπλέον πρόσθετες παροχές κλπ.
 • Αποζημίωση για ελαττώματα που εντοπίζονται κατά το check-in. Ενώ κάνετε check in με την εφαρμογή της Nautal, αν διαπιστώσετε οποιαδήποτε ζημιά, θα πρέπει να βγάλετε φωτογραφίες και να μας στείλετε ένα email με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Η αποζημίωση εφαρμόζεται διαφορετικά, ανάλογα με κάθε μεμονωμένη περίπτωση.
 • Αποζημίωση ακύρωσης για αιτίες εκτός των καιρικών συνθηκών. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσουμε ότι θα απολαύσετε τις διακοπές σας. Αν αποφασίσετε να επιλέξετε διαφορετικό σκάφος σε υψηλότερη τιμή, η Nautal θα καλύψει μέχρι και το 20% της διαφοράς τιμής.
 • Αποζημίωση για καθυστερημένη παράδοση σκάφους εξαιτίας αιτίων διαφορετικών από τις καιρικές συνθήκες. Σε περίπτωση που η ενοικίαση σκάφους καθυστερήσει αλλά όχι από δική σας υπαιτιότητα, θα επιστραφεί ένα ποσό σε αναλογία της τιμής ενοικίασης, συν έως και 20% αποζημίωση.
 • Αποζημίωση ακύρωσης λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Σε αυτή την περίπτωση, θα ισχύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες που αναγράφονται στο προφίλ του σκάφους.
Κατεβάστε το PDF για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποζημίωση
Η Nautal χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία χρήστη.
Συνεχίζοντας τη χρήση του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.