Ενοικίαση σκάφους > Ενοικίαση Μηχανοκίνητου σκάφους > Μηχανοκίνητα σκάφη Ελλάδα > Μηχανοκίνητα σκάφη Χαλκιδική

Ενοικιάσεις από μηχανοκίνητα σκάφη στο Χαλκιδική

44847 κριτικές

Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Invictus FX200 μέσα Ormos Panagias, Greece, Χαλκιδική

Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Invictus FX200 μέσα Ormos Panagias, Greece, Χαλκιδική (2020)


Μηχανοκίνητο σκάφος Invictus FX200 (2020) 6 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

8 θέσεις Ormos Panagias, Greece (Χαλκιδική)
από 240 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
- 10%
Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Invictus 190FX μέσα Ormos Panagias, Greece, Χαλκιδική

Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Invictus 190FX μέσα Ormos Panagias, Greece, Χαλκιδική (2020)

Μηχανοκίνητο σκάφος Invictus 190FX (2020) 6 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

8 θέσεις Ormos Panagias, Greece (Χαλκιδική)
από 240 € 216 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Bertram BERTRAM CONVERTIBLE FLYBRIDGE,  MOTOR YACHT, 50ft  - 16m overall μέσα Ormos Panagias, Greece, Χαλκιδική

Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Bertram BERTRAM CONVERTIBLE FLYBRIDGE, MOTOR YACHT, 50ft - 16m overall μέσα Ormos Panagias, Greece, Χαλκιδική (2006 Ανακαίνιση 2019)

Μηχανοκίνητο σκάφος Bertram BERTRAM CONVERTIBLE FLYBRIDGE, MOTOR YACHT, 50ft - 16m overall (2006, ανακαίνιση 2019) 16 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

2 καμπίνες 2 μπάνια 12 θέσεις 6 Κλίνες Ormos Panagias, Greece (Χαλκιδική)
από 1.390 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Karnic BLUE WATER μέσα Sani Marina, Χαλκιδική

Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Karnic BLUE WATER μέσα Sani Marina, Χαλκιδική (2010)

Μηχανοκίνητο σκάφος Karnic BLUE WATER (2010) 7 μ

Καπετάνιος υποχρεωτικός

1 καμπίνα 1 μπάνιο 5 θέσεις 2 Κλίνες Sani Marina (Χαλκιδική)
από 650 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
- 15%
Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Custom Rasker Sloop 7.1 μέσα Marina Keramoti, Χαλκιδική

Άμεση κράτηση

Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Custom Rasker Sloop 7.1 μέσα Marina Keramoti, Χαλκιδική (2019)

Μηχανοκίνητο σκάφος Custom Rasker Sloop 7.1 (2019) 7,10 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

1 καμπίνα 1 μπάνιο 2 θέσεις 2 Κλίνες Marina Keramoti (Χαλκιδική)
από 107 € 91 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Cranchi Zaffiro 34 μέσα Ormos Panagias, Greece, Χαλκιδική

Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Cranchi Zaffiro 34 μέσα Ormos Panagias, Greece, Χαλκιδική (2000 Ανακαίνιση 2018)

Μηχανοκίνητο σκάφος Cranchi Zaffiro 34 (2000, ανακαίνιση 2018) 10,30 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

2 καμπίνες 1 μπάνιο 6 θέσεις 4 Κλίνες Ormos Panagias, Greece (Χαλκιδική)
από 600 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Sealine 365 Sportbridge μέσα Neos Marmaras Port, Χαλκιδική

Ενοικίαση μηχανοκίνητο σκάφος Sealine 365 Sportbridge μέσα Neos Marmaras Port, Χαλκιδική (1990 Ανακαίνιση 2005)

Μηχανοκίνητο σκάφος Sealine 365 Sportbridge (1990, ανακαίνιση 2005) 11,28 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

2 καμπίνες 2 μπάνια 8 θέσεις 4 Κλίνες Neos Marmaras Port (Χαλκιδική)
Τιμή κατόπιν ζήτησης
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές

Ενοικίαση μηχανοκίνητου σκάφους στη Χαλκιδική 

Η ενοικίαση μηχανοκίνητου σκάφους στη Χαλκιδική είναι ο ιδανικός τρόπος να εξερευνήσετε την ομορφότερη χερσόνησο της Βορείου Ελλάδος για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Ανακαλύψτε την όμορφη ακτογραμμή της Κασσάνδρας, της Σιθωνίας και του Άθου με ένα μηχανοκίνητο σκάφος και απολαύστε τα ειδυλλιακά τοπία που περισσότερο παραπέμπουν σε κάποιο τροπικό νησί παρά σε κοντινό προορισμό δίπλα στην Συμπρωτεύουσα. 


Πόσο μπορεί να κοστίσει η ενοικίαση μηχανοκίνητου σκάφους;

Η ενοικίαση μηχανοκίνητου σκάφους στη Χαλκιδική μπορεί να ξεκινήσει από τα 81 ευρώ ανά ημέρα για πολυεστερικό σκάφος και να φτάσει τα 1490 ευρώ ανά ημέρα. Η τιμή μπορεί να κυμανθεί ανάλογα με την τουριστική περίοδο που θα πραγματοποιηθεί η ενοικίαση, το έτος κατασκευής του σκάφους, το μήκος του καθώς και το επίπεδο πολυτέλειας και άνεσης που μπορεί να σας προσφέρει. 


Επίσης ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας που ενδέχεται να επηρεάσει την τελική τιμή ενοικίασης είναι το αν μαζί με την ενοικίαση του σκάφους θα πραγματοποιήσετε και ενοικίαση σκίπερ ή πληρώματος. 


Είναι δυνατή η ενοικίαση σκάφους με σκίπερ ή χωρίς στη Χαλκιδική;

Η ενοικίαση σκάφους στη Χαλκιδική μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον διαθέτετε το κατάλληλο δίπλωμα για το μηχανοκίνητο σκάφος της επιλογής σας χωρίς σκίπερ. Έτσι εφόσον σας το επιτρέπει ο ιδιοκτήτης θα μπορέσετε να είστε εσείς ο καπετάνιος του ταξιδιού σας. 


Αν αντίθετα δεν διαθέτετε το κατάλληλο δίπλωμα για το σκάφος της επιλογής σας ή αν απλώς θέλετε να απολαύσετε τις διακοπές σας μαζί με τους φίλους και την οικογένεια σας χωρίς να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες του ταξιδιού ή με τον καιρό, τότε η ενοικίαση σκάφους με σκίπερ ίσως να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Η ενοικίαση σκάφους με σκίπερ θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για την ιστιοπλοΐα και την πλοήγηση του σκάφους της επιλογής σας αλλά θα μάθετε και τα καλύτερα μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε με τα σκάφος σας στην γύρω περιοχή. 


Δείτε από κοντά την ξεχωριστή χερσόνησο της Χαλκιδικής

Η Χαλκιδική αποτελείται από τρεις επιμέρους χερσονήσους την χερσόνησο της Κασσάνδρας, την χερσόνησο της Σιθωνίας και την χερσόνησο του Άθου. Κάθε ένα τμήμα ξεχωρίζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Η ενοικίαση σκάφους θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε μία γεύση από τα καλύτερα χαρακτηριστικά. 


Κασσάνδρα

Η χερσόνησος της Κασσάνδρας ή αλλιώς γνωστή και ώς Πρώτο Πόδι είναι γνωστή για τα όμορφα νυχτερινά μαγαζιά, τα προσεγμένα και πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα και τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε. Φυσικά το περιβάλλον της περιοχής χαρακτηρίζεται από το πλούσιο πράσινο, τις ξανθές αμμουδιές και τα γαλαζοπράσινα νερά. 


Μαρίνες της Κασσάνδρας

Στην χερσόνησο της Κασσάνδρας υπάρχουν πολλές πανέμορφες μαρίνες που σας περιμένουν να δέσετε και να εξερευνήσετε την γύρω περιοχή. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες μαρίνες που αξίζει να επισκεφθείτε. 


Μαρίνα Σάνη

Η Μαρίνα Σανη βρίσκεται στις βορειοδυτικές ακτές της Χερσονήσου της Κασσάνδρας και αξίζει να την ανακαλύψετε. Στην περιοχή λειτουργεί το ξενοδοχειακό συγκρότημα Σανη Resort και η μαρίνα διαθέτει σύγχρονες προδιαγραφές αλλά προσφέρει και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όλο τον χρόνο. Στην περιοχή μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά αξιόλογα εστιατόρια, παραθαλάσσια μπαρ. 


Λιμάνι Νέας Σκιώνης

Το Λιμάνι Νέας Σκιώνης βρίσκεται στα νότια παράλια της Κασσάνδρας και βρίσκεται σε ένα γραφικό χωριό που συνδυάζει μοναδικό πευκοδάσος και γαλαζοπράσινη θάλασσα. Είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Κασσάνδρας και διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις. Κάθε χρόνο αρχές Αυγούστου διοργανώνεται η γιορτή του Γαύρου που μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά ντόπια προϊόντα και αξίζει να επισκεφθείτε. 


Οι καλύτερες παραλίες της Κασσάνδρας

Η Κασσάνδρα φυσικά κρύβει μία πανέμορφη ακτογραμμή με καταπληκτικά τυρκουάζ νερά και μοναδικό φυσικό τοπίο. Ακολουθούν μερικές από τις ομορφότερες της περιοχής. 


Καλλιθέα

Η παραλία της Καλλιθέας όπως σας αποκαλύπτει και το όνομα της διαθέτει μία πανέμορφη θέα και θάλασσα με γαλαζοπράσινες αποχρώσεις που μπορεί να σας προσφέρει πολλές αξιόλογες επιλογές για διασκέδαση. Η περιοχή διαθέτει πλούσια νυχτερινή ζωή με παραθαλάσσια μπαρ και κλαμπ που λειτουργούν τους καλοκαιρινούς μήνες. 


Ποσείδι

Το Ποσείδι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές λόγω των κάμπινγκ που λειτουργούν στην περιοχή και πλαισιώνεται από πλούσιο πράσινο. Ένα μηχανοκίνητο σκάφος θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα καλύτερα μέρη της περιοχής και να εξερευνήσετε την καταπληκτική ακτογραμμή που χαρακτηρίζεται από πανέμορφα γαλαζοπράσινα νερά. Η περιοχή ενδείκνυται και για θαλάσσια σπορ για τα οποία επιβάλλεται να νοικιάσετε ένα σκάφος. 


Σιθωνία

Η πανέμορφη χερσόνησος της Σιθωνίας χαρακτηρίζεται από πανέμορφα τοπία κάνοντας το δεύτερο πόδι συνώνυμο των όμορφων παραλιών και του ξεχωριστού φυσικού κάλλους της περιοχής. Η ενοικίαση μηχανοκίνητου σκάφους στη Χαλκιδική θα σας δώσει την ευκαιρία να 


Μαρίνες στη Σιθωνία

Στην Σιθωνία ίσως η σημαντικότερη μαρίνα που υπάρχει είναι η Μαρίνα Πόρτο Καρράς που βρίσκεται στα δυτικά παράλια στο δεύτερο πόδι και διαθέτει σύγχρονες και πολυτελείς εγκαταστάσεις όπως και πολλές υπηρεσίες. 


Παραλίες της Σιθωνίας

Η Σιθωνία χαρακτηρίζεται από παρθένες παραλίες που διατηρούν την αυθεντική τους ομορφιά καθώς η ανθρώπινη παρέμβαση δεν έχει επεκταθεί στα περισσότερα μέρη. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής. 


Καρύδι

Η παραλία Καρύδι βρίσκεται κοντά στην Βουρβουρού και θα σας μαγέψει με την εξωτική της ομορφιά. Η ενοικίαση μηχανοκίνητου σκάφους στην Χαλκιδική θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε το πανέμορφο αυτό τοπίο όπως και τι υπόλοιπες της περιοχής. 


Καβουρότρυπες

Οι Καβουρότρυπες είναι μία περιοχή στην οποία με το σκάφος θα ανακαλύψετε πολλούς όμορφους κολπίσκους για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την θάλασσα. 


Αρμενιστής

Η παραλία του Αρμενιστή είναι μία πανέμορφη παραλία νότια από την Βουρβουρού στην οποία υπάρχει και το ομώνυμο κάμπινγκ. Η παραλία κυριολεκτικά θα σας δώσει την εντύπωση ότι βρίσκεστε ναυαγός σε κάποια ερημική παραδεισένια παραλία. Πυκνά δέντρα, ολόλευκη άμμος και γαλαζοπράσινα νερά πλαισιώνουν την πανέμορφη αυτή παραλία. 



Ενοικίαση μηχανοκίνητου σκάφους στη Χαλκιδική με την Nautal

Η ενοικίαση μηχανοκίνητου σκάφους στην Χαλκιδική αποτελεί εξαιρετικά εύκολη υπόθεση με την χρήση της πλατφόρμας μας καθώς μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε τα κατάλληλα φίλτρα αναζήτησης και να βρείτε το κατάλληλο σκάφος για τις διακοπές σας. Με ένα μηχανοκίνητο σκάφος θα μπορέσετε να προσεγγίσετε τις καλύτερες παραλίες και να ανακαλύψετε άλλες τόσες. Αν σας αρέσουν τα θαλάσσια σπορ θα μπορέσετε να τα δοκιμάσετε με το σκάφος σε κάποια όμορφη αμμουδερή παραλία της επιλογής σας.


Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies, παραμένοντας συμφωνείτε στη χρήση τους. Διαβάστε περισσότερα στην πολιτική ιδιωτικότητας. Περισσότερες πληροφορίες