Ενοικιάσεις από καταμαράν - Ευέλικτη ακύρωση

Προορισμός
Ημερομηνίες
Προσθέστε τις ημερομηνίες σας
Τύπος ναύλωσης
Με ή χωρίς σκίπερ
0 - 1.200 €+
0 - 60+ m
0 - 400+ ch
2004 - 2025
200 Μεγ. Χλμ
Δεδομένου ότι το 70% των ιστιοπλοϊκών σκαφών και καταμαράν ενοικιάζονται από Σάββατο σε Σάββατο, συνιστάται να προσαρμόζετε την αναζήτηση σας ανάλογα.
+100 Καταμαράν διαθέσιμο/α
Προσφορά

Lagoon - Lagoon 46 | 12 άτομα (13.99m)

Πειραιάς
12
Με ή χωρίς σκίπερ

Από €643 ανά ημέρα

Προσφορά

Lagoon - Lagoon 42 | 10 άτομα (12.8m)

Πειραιάς
10
Με ή χωρίς σκίπερ

Από €457 ανά ημέρα

Προσφορά

Lagoon - Lagoon 46 | 10 άτομα (13m)

Πειραιάς
10
Με ή χωρίς σκίπερ
 1

Από €643 ανά ημέρα

Προσφορά

Lagoon - Lagoon 46 | 10 άτομα (13.99m)

Πειραιάς
10
Με ή χωρίς σκίπερ

Από €629 ανά ημέρα

Προσφορά

Lagoon - Lagoon 46 | 12 άτομα (13.99m)

Πειραιάς
12
Με ή χωρίς σκίπερ
 1

Από €643 ανά ημέρα

Προσφορά

- Lagoon 50 | 12 άτομα (14m)

Πειραιάς
12
Χωρίς σκίπερ

Από €857 ανά ημέρα

Moorings - 514 Power Catamaran | 10 άτομα (15.5m)

Πειραιάς
10
Χωρίς σκίπερ
Σούπερ ιδιοκτήτης

Από €1.928 ανά ημέρα

Sunsail - 424 | 8 άτομα (12.94m)

Πειραιάς
8
Χωρίς σκίπερ
Σούπερ ιδιοκτήτης

Από €370 ανά ημέρα

Προσφορά

Lagoon - 40 | 10 άτομα (11.74m)

Πειραιάς
8
Με ή χωρίς σκίπερ
 1

Από €514 ανά ημέρα

Προσφορά

- Lagoon 51 | 12 άτομα (15m)

Πειραιάς
12
Με σκίπερ

Από €1.014 ανά ημέρα

- Lagoon 560 S2 | 10 άτομα (17m)

Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς
10
Με σκίπερ

Από €2.677 ανά ημέρα

Nautitech - 40 | 7 άτομα (12m)

Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς
6
Με σκίπερ
Σούπερ ιδιοκτήτης

Από €1.285 ανά ημέρα

Lagoon - Lagoon 46 | 12 άτομα (14m)

Alimos Marina
12
Με ή χωρίς σκίπερ

Από €617 ανά ημέρα

Προσφορά

Lagoon - Lagoon 450 | 12 άτομα (13.96m)

Alimos Marina
12
Με ή χωρίς σκίπερ
 1

Από €643 ανά ημέρα

Lagoon-Bénéteau - Lagoon 42 - 4 + 2 cab. | 12 άτομα (12.8m)

Άλιμος
10
Με ή χωρίς σκίπερ

Από €407 ανά ημέρα

Catana Group - Bali 4.2 | 9 άτομα (12m)

Άλιμος
9
Με ή χωρίς σκίπερ

Από €566 ανά ημέρα

Lagoon-Bénéteau - Lagoon 42 - 4 + 2 cab. | 12 άτομα (12.8m)

Άλιμος
10
Με ή χωρίς σκίπερ

Από €371 ανά ημέρα

Lagoon-Bénéteau - Lagoon 52 - 4 + 2 cab. | 12 άτομα (15m)

Άλιμος
10
Με σκίπερ

Από €1.157 ανά ημέρα

Ζητήστε προσφορά
Ένας προσωπικός σύμβουλος θα σας βοηθήσει, κάντε κλικ εδώ

Ενοικίαση καταμαράν στην Ελλάδα και τον κόσμο

Η ενοικίαση καταμαράν μέσω την πλατφόρμα μας αποτελεί εύκολη και ασφαλή διαδικασία όπου κι αν επιλέξετε να ταξιδέψετε. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ενοικίαση καταμαράν στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο εύκολα και γρήγορα με μόλις λίγα κλίκ. Ανακαλύψτε την όμορφη Ελληνική ακτογραμμή που κάνει κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες να την επισκέπτονται ξανά και ξανά, αναμιχθείτε με τους ντόπιους και αποκτήστε νέες εμπειρίες ή εξερευνήστε τους όμορφους κόλπους και παραλίες που είναι απομακρυσμένες, παρθένες και η άγρια ομορφιά τους σας περιμένει να την ανακαλύψετε.

Είναι ακριβή η ενοικίαση καταμαράν; 

Μία μέση ενοικίαση καταμαράν μπορεί να ξεκινήσει από 250 ευρώ ανά ημέρα και να ανέβει ανάλογα με το τι προσφέρει. Η τιμή ενοικίασης μπορεί να κυμανθεί ανάλογα με το μήκος του καταμαράν, την περιοχή που θα γίνει η ενοικίαση, την τουριστική περίοδο, το έτος κατασκευής του καταμαράν, τον αριθμό κλινών που διαθέτει καθώς και το επίπεδο πολυτέλειας που μπορεί να σας προσφέρει. Επίσης ένας σημαντικός παράγοντας που ενδέχεται να επηρεάσει την τελική τιμή της ενοικίασης είναι εάν μαζί με την ενοικίαση καταμαράν θα γίνει και ενοικίαση σκίπερ ή και πληρώματος.

Μπορώ να νοικιάσω καταμαράν με σκίπερ ή και χωρίς

Η ενοικίαση καταμαράν μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον διαθέτετε το κατάλληλο δίπλωμα και την εμπειρία για το μέγεθος του σκάφους της επιλογής σας χωρίς σκίπερ. Έτσι εφόσον το επιτρέπει ο ιδιοκτήτης μπορείτε να είστε εσείς ο καπετάνιος του ταξιδιού σας. Άν από την άλλη δεν διαθέτετε το κατάλληλο δίπλωμα και την εμπειρία για το καταμαράν της επιλογής σας ή αν απλά δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες του ταξιδιού και με τον καιρό, τότε η ενοικίαση καταμαράν μαζί με σκίπερ είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Η ενοικίαση καταμαράν μαζί με ένα σκίπερ θα σας λύσει τα χέρια και θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τις διακοπές σας παρέα με την οικογένεια ή και τους φίλους σας. Επίσης δίπλα σε ένα έμπειρο σκίπερ θα αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις για την ιστιοπλοΐα και για το μέρος που θα ταξιδέψετε.

Ανακαλύψτε την Ελλάδα πάνω σε ένα καταμαράν

Η Ελλάδα διαθέτει πολλούς κρυμμένους θησαυρούς κατά μήκος της ακτογραμμής της που περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Ακολουθούν προτάσεις με τα καλύτερα μέρη που θα κάνουν τις διακοπές σας με καταμαράν αξέχαστες.

Ιόνιο Πέλαγος

Η ιστιοπλοΐα στο Ιόνιο είναι ίσως ένας από τους καλύτερους τρόπους για να περάσετε τις καλοκαιρινές και όχι μόνο διακοπές. Το πλούσιο κάλλος των νησιών του Ιονίου σε συνδυασμό με τις ήρεμες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα ανατολικά παράλια των νησιών του Ιονίου θα σας χαρίσουν ήρεμες και όμορφες παραλίες, κοσμοπολίτικα λιμάνια και σπάνια άγρια ομορφιά. Ακολουθούν μερικά από τα ομορφότερα νησιά και μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε με ένα καταμαράν.

Στα βόρεια του Ιονίου η Κέρκυρα έχει ότι χρειάζεστε, με καταπληκτικές παραδεισένιες παραλίες όπως το Κανάλι του Έρωτα που σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε από κοντά. Απέναντι μπορείτε να επισκεφθείτε τα γνωστά και κοσμοπολίτικα Σύβοτα Θεσπρωτίας και να ανακαλύψετε τις παραδεισένιες παραλίες του Ιονίου.

  • Πάργα - Παξοί - Αντίπαξοι

Λίγο πιο νότια η πανέμορφη Πάργα σας περιμένει να την εξερευνήσετε και απέναντι τα λιγότερο γνωστά αλλά παραδεισένια νησιά των Παξών και Αντίπαξων αξίζουν και αυτά να τα εξερευνήσετε με ένα καταμαράν.

Η Λευκάδα είναι ίσως το πιο εύκολα προσβάσιμο νησί της Ελλάδας και διαθέτει απόλυτη ομορφιά. Οι επιλογές για ενοικίαση σκάφους στην Λευκάδα είναι πολλές και το νησί είναι ίσως ένα από τα καλύτερα για να πλοηγηθείτε με το καταμαράν. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την όμορφη δυτική ακτή με τις πανέμορφες παραλίες των Εγκρεμνών, το Πόρτο Κατσίκι και τον Γιαλό. Ένα καταμαράν έχει αυξημένη ευστάθεια σε σύγκριση με άλλα μονοκάρινα σκάφη και έτσι μπορείτε να εξερευνήσετε περισσότερες παραλίες και μέρη.

Το λουλούδι της Ανατολής, όπως το ονόμασαν οι Λατίνοι, βρίσκεται στο νοτιότερο μέρος του Ιονίου και ξεχωρίζει με το δικό του μοναδικό τρόπο, όπως και κάθε άλλο ελληνικό νησί. Γνωστή για τις τιρκουάζ παραλίες της και τα ιδιαίτερα αξιοθέατα της, η Ζάκυνθος φιλοξενεί όχι μόνο τουρίστες, αλλά και τις σπάνιες θαλάσσιες χελώνες καρέτα-καρέτα. 

Χαλκιδική

Η Χαλκιδική διαθέτει πανέμορφα μέρη με αβαθή νερά και διαυγή νερά που ένα καταμαράν μπορεί να προσεγγίσει καλύτερα από κάθε άλλο τύπο σκάφους. Οι διακοπές με ένα καταμαράν στην Χαλκιδική μόνο ονειρεμένες μπορούν να χαρακτηριστούν καθώς θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις πανέμορφες εξωτικές παραλίες και να καθίσετε και να απολαύσετε όσο εσείς θέλετε το τοπίο ακολουθώντας το δικό σας πρόγραμμα. Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα μέρη που μπορείτε να εξερευνήσετε στην Χαλκιδική.

  • Κασσάνδρα

Η χερσόνησος της Κασσάνδρας ή αλλιώς πρώτο πόδι είναι μία πανέμορφη περιοχή με εξαιρετικές παραλίες και μέρη όπως το Σάνι και το Ποσείδι που αποτελούν μερικά από τα ομορφότερα μέρη της δυτικής Κασσάνδρας.

  • Σιθωνία

Η Σιθωνία ή αλλιώς και δεύτερο πόδι είναι προικισμένη με πανέμορφες παραλίες και μέρη όπως τον Αρμενιστή, την Βουρβουρού και πολλά ακόμη μέρη που είναι γνωστά για την εξωτική του ομορφιά.

Κυκλάδες

Οι Κυκλάδες είναι ίσως ένα από τα ωραιότερα µέρη που µπορείτε να επισκεφτείτε για διακοπές την Ελλάδα. Πολλά από τα νησιά των Κυκλάδων είναι προϊόν από ηφαιστειακή δραστηριότητα και γι αυτό διαθέτουν µία καταπληκτική ποικιλία σε παραλίες και µέρη µε όµορφα χρώµατα και τοπία. Ακολουθούν µερικά από τα καλύτερα νησιά των Κυκλάδων που θα απογειώσουν τις διακοπές σας.

Το κοσµοπολίτικο νησί της Μυκόνου είναι ικανό να αντιπροσωπεύσει από µόνο του την Ελλάδα και τις διακοπές µε σκάφος στις Κυκλάδες. Η Μύκονος ήταν ένα από τα πρώτα µέρη που ανέπτυξε και αναπτύχθηκε από τον τουρισµό και µπορεί να σας προσφέρει τα πάντα. Η Μύκονος εκτός από τα υπερπολυτελή νυχτερινά µαγαζιά, βίλες και ξενοδοχεία διαθέτει ένα πλούσιο φυσικό κάλλος,

πανέµορφα γραφικά σοκάκια, την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και µινιµαλισµό µε λευκά και µπλε σπίτια αλλά το κυριότερο διαθέτει κορυφαίες παραλίες. Γι αυτό άλλωστε κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες κόσµου από πρίγκιπες µέχρι χολιγουντιανους σταρ και διάσηµους αθλητές.

  • Μήλος 

Η Μήλος βρίσκεται στις νοτιοδυτικές Κυκλάδες και αποτελεί δηµιούργηµα ηφαιστειακής δραστηριότητας. Πρόσφατα η Μήλος ψηφίστηκε ώς το καλύτερο νησί του κόσµου και ο λόγος είναι στις καταπληκτικές και πανέµορφες αντιθέσεις που διαθέτει το νησί. Πολύ γρήγορα µπορείτε να µεταπηδήσετε από ένα σεληνιακό τοπίο µε ολόλευκα βράχια όπως την παραλία Σαρακίνικο, σε µία όπως το Τσιγκράδο ή το Κλέφτικο µε τα “µετέωρα” βράχια της.

Η Σαντορίνη και η Πάροςείναι δύο ακόμη αρκετά δημοφιλή νησιά που ανήκουν στο κυκλαδίτικο σύμπλεγμα. 

Επιπλέον ελληνικοί προορισμοί που αξίζει να επισκεφτείτε είναι η Κρήτη, ο Σαρωνικός Κόλπος και οι πανέμορφες Σποράδες, με πιο γνωστά τα νησιά της Σκύρου, Σκοπέλου,Σκιάθου και Αλλονήσου. 

Ενοικίαση καταµαράν µε την Nautal

Με την πλατφόρµα της Nautal θα ανακαλύψετε τα καλύτερα σκάφη για τις διακοπές σας εφαρµόζοντας τα κατάλληλα φίλτρα αναζήτησης. Επιλέξτε τις ηµεροµηνίες ενοικίασης και µόλις ο ιδιοκτήτης αποδεχτεί την κράτηση είστε έτοιµοι για αναχώρηση, εύκολα µε λίγα µόλις κλικ και µε ασφάλεια.

Οι κριτικές των πελατών μας
4.9 / 5
Η βαθμολογία υπολογίστηκε με βάση 144500 κριτικές