Ενοικίαση ταχύπλοου

Προορισμός
Ημερομηνίες
Προσθέστε τις ημερομηνίες σας
Τύπος ναύλωσης
Με ή χωρίς σκίπερ
0 - 1.200 €+
0 - 60+ m
0 - 400+ ch
2004 - 2025
200 Μεγ. Χλμ
+100 Μηχανοκίνητα σκάφη διαθέσιμο/α

- Azimut 68E | 8 άτομα (21m)

Πειραιάς
8
Με σκίπερ

Από €2.864 ανά ημέρα

- San Lorenzo SL 82 | 9 άτομα (23m)

Πειραιάς
9
Με σκίπερ

Από €5.120 ανά ημέρα

VERCIL CRAFT - 26 | 10 άτομα (26m)

Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς
10
Με σκίπερ

Από €2.375 ανά ημέρα

Fairline - Squadron 52 | 4 άτομα (52m)

Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς
4
Με σκίπερ

Από €1.943 ανά ημέρα

Ferretti - Altura 52 | 10 άτομα (15.8m)

Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς
10
Με σκίπερ
Σούπερ ιδιοκτήτης

Από €1.500 ανά ημέρα

ASTILLEROS CONSTRUCTIONS SA - 210Ft | 49 άτομα (64m)

Πειραιάς
49
Με σκίπερ

Από €17.500 ανά ημέρα

Perama Shipyards 102 - Elena | 12 άτομα (31.1m)

Παλαιό Φάληρο
12
Με σκίπερ

Από €3.643 ανά ημέρα

M/Y Benetti - 120 | 12 άτομα (36.6m)

Αθήνα
12
Με σκίπερ

Από €15.000 ανά ημέρα

Apreamare - Smeraldo 8 | 8 άτομα (9.5m)

Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς
8
Με σκίπερ

Από €1.200 ανά ημέρα

- Bugari 100 | 12 άτομα (30m)

Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς
12
Με σκίπερ

Από €7.840 ανά ημέρα

Raffaelli - Storm S | 9 άτομα (15m)

Marina Delta Kallithea
5
Με σκίπερ

Από €1.100 ανά ημέρα

Προσφορά

Princess - 470 | 8 άτομα (15m)

Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς
5
Με σκίπερ

Από €207 ανά ημέρα

Uniesse - 55 | 6 άτομα (16m)

Παλαιό Φάληρο
6
Με σκίπερ
Σούπερ ιδιοκτήτης

Από €1.715 ανά ημέρα

- Tecnomar 116 | 12 άτομα (35m)

Παλαιό Φάληρο
12
Με σκίπερ

Από €11.200 ανά ημέρα

- Torgem 92 | 11 άτομα (28m)

Παλαιό Φάληρο
11
Με σκίπερ

Από €5.120 ανά ημέρα

Sea Ray - Sundancer 365 | 10 άτομα (10m)

Πέραμα
10
Με σκίπερ
 1

Από €600 ανά ημέρα

Apreamare - Smeraldo 8 Cabinato | 8 άτομα (9m)

Alimos Marina
8
Με ή χωρίς σκίπερ

Από €1.150 ανά ημέρα

Apreamare - Smeraldo 8 Cabinato | 8 άτομα (9m)

Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς
8
Με ή χωρίς σκίπερ

Από €1.150 ανά ημέρα

Ενοικίαση ταχύπλοου

Η ενοικίαση ταχύπλοου με την Nautal θα σας δώσει την ευκαιρία να οργανώσετε ολιγοήμερες διακοπές παρέα με την οικογένεια σας ή και τους φίλους σας για να επισκεφτείτε κοντινές παραλίες και λιμάνια, γρήγορα και εύκολα. Η Nautal κάνει την ενοικίαση ταχύπλοου εύκολη και ασφαλή για όλους. Είτε διαθέτετε το κατάλληλο δίπλωμα και εμπειρία, είτε δεν έχετε δίπλωμα, η Nautal σας δίνει την λύση ενοικίασης σκίπερ και πληρώματος. Ποτέ ξανά η ενοικίαση ταχύπλοου δεν ήταν τόσο εύκολη και προσιτή.

Νοικιάστε ταχύπλοο σκάφος και δοκιμάστε θαλάσσια σπορ

Η πλοήγηση ενός ταχύπλοου σκάφους χαρακτηρίζεται από αδρεναλίνη και ταχύτητα για αυτό η ενοικίαση ταχύπλοου σκάφους μπορεί να συνδυαστεί και με θαλάσσια σπορ όπως θαλάσσιο σκι, wakeboard ή και ψάρεμα. Ένα ταχύπλοο μπορεί να σας φτάσει γρήγορα στα βαθιά νερά γι αυτό και αποτελεί από τις αγαπημένες επιλογές για όσους έχουν πάθος με το ψάρεμα αλλά και για όσους πραγματοποιούν καταδύσεις η και ψαροντούφεκο. Η ενοικίαση ταχύπλοου σκάφους μπορεί να γίνει και για λόγους διασκέδασης νοικιάζοντας μαζί και έναν επαγγελματία σκίπερ με τον οποίο θα μπορέσετε να νιώσετε την ταχύτητα και τους γρήγορους ελιγμούς ζώντας έτσι στιγμές αδρεναλίνης.

Αναζητήστε νέες εμπειρίες νοικιάζοντας ένα ταχύπλοο με την Nautal

Τα ταχύπλοα σκάφη σας δίνουν την ικανότητα να φτάσετε γρήγορα σε όποιο μέρος επιθυμείτε. Έτσι κερδίζετε χρόνο φτάνοντας γρήγορα από παραλία σε παραλία ή και από νησί σε νησί. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες παραλίες και προορισμούς που μπορείτε να επισκεφτείτε στην Ελλάδα.

Ιόνιο

Η ενοικίαση ταχύπλοου στο Ιόνιο θα σας δώσει την δυνατότητα να εξερευνήσετε γρήγορα και εύκολα τα καλύτερα μέρη των νησιών του Ιονίου. Τα Νησιά του Ιονίου διαθέτουν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές ακτογραμμές της Ελλάδας με απόκρημνα πανέμορφα τοπία ντυμένα στο πράσινο, αμμώδεις ή με λευκά βότσαλα παραλίες και φυσικά εκπληκτικά μπλέ νερά. Ανάμεσα στα νησιά αυτά βρίσκονται η Ζάκυνθος, η Κέρκυρα, οι Παξοί και η Λευκάδα. 

Κυκλάδες

Οι Κυκλάδες βρίσκονται στο Αιγαίο πέλαγος και αποτελούν ένα αρχιπέλαγος κυκλικού σχηματισμού, έτσι προέκυψε η ονομασία αυτών των διάσημων νησιών. Η ενοικίαση ταχύπλοου θα σας βοηθήσει στο να φτάσετε γρήγορα στις κυκλάδες από την ηπειρωτική Ελλάδα ή αν νοικιάσετε από ένα νησί, μπορείτε εύκολα να κάνετε island hopping εξερευνώντας έτσι αυτή τη σπάνια ομάδα νησιών. Αποκτήστε τις καλύτερες αναμνήσεις φτάνοντας μέχρι τη Σαντορίνη και την Μύκονο με ένα ταχύπλοο σκάφος και απολαύστε τα καλύτερα τοπία που έχει να σας προσφέρει το Αιγαίο πέλαγος.

Χαλκιδική

Η Χαλκιδική αποτελεί και αυτή έναν από τους καλύτερους προορισμούς για ενοικίαση ταχύπλοου σκάφους καθώς η χερσόνησος διαθέτει μεγάλο αριθμό παραλιών οι οποίες προστατεύονται από κόλπους και κάνουν την εξερεύνηση με beach hopping παιχνιδάκι. Η Χαλκιδική χαρακτηρίζεται από παραλίες με λευκή άμμο, διαυγή γαλαζοπράσινα νερά και πλούσιο πράσινο με πολλά δέντρα να φτάνουν μέχρι τις παραλίες. Ενοικιάζοντας ταχύπλοο μπορείτε να συνδυάσετε μπάνιο στις καλύτερες παραλίες και βραδινές εξόδους στα καλύτερα μαγαζιά, όλα λόγω της ταχύτητας που προσφέρουν τα ταχύπλοα σκάφη. Επίσης μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι σας επισκέπτοντας το λιμάνι της Καβάλας, τη Θάσο και τη Σαμοθράκη.

Αθηναϊκή Ριβιέρα

Στην Αθήνα μπορείτε να ξεκινήσετε ολιγοήμερες διακοπές σε κοντινούς προορισμούς του Σαρωνικού κόλπου ή μπορείτε να φτάσετε μέχρι την Πελοπόνησο και τις Κυκλάδες, την Εύβοια και τις Θεσσαλικές Σποράδες. Νοικιάζοντας ένα ταχύπλοο στην κεντρική Ελλάδα θα έχετε το πλεονέκτημα των αρκετών επιλογών γύρω σας. Είτε θέλετε να μείνετε κοντά στα νησιά της Σαλαμίνας και της Αίγινας, είτε θέλετε να μετακινηθείτε βόρεια από το Λαύριο, η επιλογή είναι δική σας.

Δωδεκάνησα

Η ενοικίαση ταχύπλοου σκάφους θα σας δώσει την δυνατότητα να εξερευνήσετε την νοτιοανατολική πλευρά του Αιγαίου. Τα Δωδεκάνησα είναι γνωστά για το φυσικό τους κάλλος αλλά και για τις δυτικές επιρροές με σπάνια αρχιτεκτονική από την περίοδο που κατακτήθηκαν από τους Ιταλούς και μέσα στον μεσαίωνα ανεγέρθηκαν σπουδαία μνημεία και κτήρια. Επισκεφτείτε τη Ρόδο το νησί των ιπποτών και πλεύστε μέχρι την Ικαρία και τη Σάμο παίρνοντας αέρα ανατολής χαλαρώνοντας στα γραφικά λιμανάκια και απολαύστε τις πανέμορφες παραλίες των νησιών του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Θεσσαλία και Σποράδες

Η Θεσσαλία και ο Παγασητικός κόλπος είναι από τα ομορφότερα παραθαλάσσια μέρη και η ενοικίαση ταχύπλοου σκάφους μπορεί να απογειώσει τις διακοπές σας καθώς μόλις μία ανάσα από τον Βόλο και το Πήλιο βρίσκονται τα πανέμορφα νησιά των Σποράδων όπως η Σκιάθος, η Σκόπελος, η Αλόννησος η Κυρα Παναγιά και η Γιούρα. Εξερευνήστε το εφαλτήριο των Αργοναυτών τον Βόλο και την πλούσια ακτογραμμή του ανατολικού Πηλίου με δεκάδες πανέμορφες παραλίες. Και όποτε θελήσετε οργανώστε εξορμήσεις στην κοσμοπολίτικη Σκιάθο με τις αμμώδης παραλίες και τα διάσημα μπαρ του λιμανιού.

Εύβοια και Λιχαδονήσια

Η Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και κάθε μέρος της κρύβει πανέμορφες παραλίες. Τα επιβλητικά βουνά της Εύβοιας και τα πλούσια δάση της κάνουν το νησί ιδανικό προορισμό για καλοκαιρινές αλλά και χειμερινές διακοπές καθώς οι γέφυρες της την ενώνουν με την Στερεά Ελλάδα. Έχοντας ώς βάση το νησί και το αγαπημένο σας μέρος η ενοικίαση ταχύπλοου σκάφους θα σας δώσει την ικανότητα να επισκεφτείτε τις καλύτερες παραλίες και επίσης θα μπορέσετε να επισκεφτείτε και τα Λιχαδονήσια στην βόρεια Εύβοια. Τα νησάκια βρίσκονται στον Μαλιακό κόλπο και αποτελούν ένα κρυφό παράδεισο με πλούσιο πράσινο και παραδεισένιες αμμώδεις παραλίες.

Κρήτη

Επισκεφθείτε το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, με την πολυκύμαντη ιστορία και τον πλούσιο πολιτισμό του. Ανακαλύψτε μινωικά ανάκτορα και οθωμανικά μνημεία, χαλαρώστε σε καταγάλανες παραλίες, γευτείτε παραδοσιακά εδέσματα, και ζήστε ανεπανάληπτες εμπειρίες. 

Εξερευνήστε τα καλύτερα μέρη εκτός Ελλάδας νοικιάζοντας ταχύπλοο με την Nautal

Ισπανία

Η ενοικίαση ταχύπλοου θα μεταμορφώσει το ταξίδι σας στην Ισπανία καθώς θα μπορέσετε να επισκεφτείτε τη Μαγιόρκα, την Ίμπιζα, τη Μάλαγα, τη Βαρκελώνη και πολλούς ακόμη ειδυλλιακούς προορισμούς.

Γαλλία

Ενοικιάζοντας ταχύπλοο στην νότια Γαλλία θα μπορέσετε να ανακαλύψετε μοναδικούς προορισμούς όπως οι κοσμικές Κάννες όπου μπορείτε να περάσετε τις διακοπές σας ανάμεσα σε σταρ του σινεμά. Πλεύστε μέχρι τη Νίκαια και τη Μασσαλία και απολαύστε την Γαλλική γαστρονομία παρέα με τους φίλους ή και την οικογένεια σας.

Κροατία

Η Κροατία φημίζεται για το πλήθος των επιλογών και προορισμών για διακοπές στο αρχιπέλαγος της Αδριατικής. Η ενοικίαση ταχύπλοου στη Κροατία θα μεταμορφώσει τις διακοπές σας διευκολύνοντας την εξερεύνηση του αρχιπελάγους και της ακτογραμμής της.

Ιταλία

Η Ιταλία αποτελεί έναν από τους ωραιότερους προορισμούς της Ευρώπης. Για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την πλούσια φυσική ομορφιά της μπορείτε να νοικιάσετε ένα ταχύπλοο σκάφος και να ανακαλύψετε την Νάπολη και τον όμορφο κόλπο της στην δυτική πλευρά. Ακόμα μπορείτε να συνδυάσετε ταξίδι στην Σικελία και την Σαρδηνία τα δύο πανέμορφα νησιά που διαθέτουν το δικό τους μοναδικό ταπεραμέντο.

Οι κριτικές των πελατών μας
4.9 / 5
Η βαθμολογία υπολογίστηκε με βάση 144500 κριτικές