Ενοικιάσεις φουσκωτού σκάφους

Προορισμός
Ημερομηνίες
Προσθέστε τις ημερομηνίες σας
Τύπος ναύλωσης
Με ή χωρίς σκίπερ
0 - 1.200 €+
0 - 60+ m
0 - 400+ ch
2004 - 2025
1000 Μεγ. Χλμ
+100 Φουσκωτά διαθέσιμο/α

10 - VIPER 970 CABIN | 10 άτομα (9.7m)

Αθήνα
10
Με ή χωρίς σκίπερ
 7  · Σούπερ ιδιοκτήτης

Από €760 ανά ημέρα

TECHNOHULL - EXPLORER 40 | 12 άτομα (12m)

Αθήνα
12
Με σκίπερ

Από €1.500 ανά ημέρα

Adam younger - Blade 7 | 8 άτομα (7.5m)

Αθήνα
8
Με ή χωρίς σκίπερ
 7  · Σούπερ ιδιοκτήτης

Από €499 ανά ημέρα

Bat - 745 Artik | 10 άτομα (7.45m)

Αθήνα
10
Με σκίπερ
 14  · Σούπερ ιδιοκτήτης

Από €440 ανά ημέρα

Προσφορά

Zen - 39 | 10 άτομα (12.03m)

Αθήνα
10
Με σκίπερ

Από €1.100 ανά ημέρα

Northstar - ION SOLSTICE | 10 άτομα (12m)

Αθήνα
10
Με σκίπερ

Από €1.600 ανά ημέρα

Olympic (Athina) - Olympic E2 Diamond | 7 άτομα (8.4m)

Αθήνα
7
Με σκίπερ
 1  · Σούπερ ιδιοκτήτης

Από €950 ανά ημέρα

Bell Marine - Apache 22 | 7 άτομα (6.45m)

Αθήνα
7
Με σκίπερ
 2  · Σούπερ ιδιοκτήτης

Από €390 ανά ημέρα

TECHNOHULL - OMEGA45 | 12 άτομα (13.8m)

Αθήνα
12
Με σκίπερ
 1  · Σούπερ ιδιοκτήτης

Από €1.600 ανά ημέρα

Lobster - 500 | 4 άτομα (5m)

Αθήνα
4
Με σκίπερ

Από €220 ανά ημέρα

Rafnar - Rafnar 1200 Double Cabin | 10 άτομα (12m)

Αθήνα
10
Με σκίπερ

Από €1.500 ανά ημέρα

Picton - Cobra | 10 άτομα (9m)

Αθήνα
10
Με ή χωρίς σκίπερ

Από €778 ανά ημέρα

Προσφορά

Technohull - 40 Explorer - 2x425HP Yamaha | 9 άτομα (12m)

Αθήνα
9
Με σκίπερ

Από €1.250 ανά ημέρα

Προσφορά

Ribco - Seafarer 36 X | 10 άτομα (11m)

Αθήνα
10
Με σκίπερ

Από €1.000 ανά ημέρα

Typhoon - 9.5 | 10 άτομα (9.5m)

Αθήνα
10
Με ή χωρίς σκίπερ

Από €600 ανά ημέρα

Pascoe - SR9 | 9 άτομα (10m)

Αθήνα
9
Με σκίπερ

Από €800 ανά ημέρα

Προσφορά

Rock - 36 | 10 άτομα (11m)

Αθήνα
10
Με σκίπερ

Από €850 ανά ημέρα

Novamarine - AH1000 | 10 άτομα (9m)

Αθήνα
10
Με ή χωρίς σκίπερ

Από €778 ανά ημέρα

Γιατί να νοικιάσετε ένα φουσκωτό σκάφος;

Έχετε σκεφτεί ποτέ να νοικιάσετε ένα φουσκωτό σκάφος για τις διακοπές σας; Είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, τα φουσκωτά σκάφη είναι μια εξαιρετική λύση με χαμηλές τιμές για να απολαύσετε μια μέρα στη θάλασσα με φίλους! Το φουσκωτό είναι ένα απλό και επομένως εύχρηστο σκάφος με το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε τις πιο όμορφες και απομακρυσμένες γωνιές κατά τη διάρκεια των διακοπών σας! Επιπλέον, χάρη στην ποικιλία μεγέθους των φουσκωτών σκαφών, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να νοικιάσετε ένα μικρότερο φουσκωτό σκάφος που δεν απαιτεί άδεια οδήγησης ή να νοικιάσετε ένα μεγαλύτερο φουσκωτό σκάφος με καπετάνιο. Αυτό θα εξαρτηθεί από εσάς. Απολαύστε τη θάλασσα στο έπακρο στο επόμενο ταξίδι σας και οργανώστε την ενοικίαση του φουσκωτού σας με τη Nautal.

Ποια είναι η τιμή της ενοικίασης φουσκωτού σκάφους;

Η τιμή της ενοικίασης φουσκωτού σκάφους μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος του σκάφους, τον προορισμό ή την εποχή ενοικίασης του.

Λάβετε υπόψη ότι μπορούν να υπάρξουν επιπλέον έξοδα στην τελική τιμή της ενοικίασης, όπως η καταβολή της εγγύησης ή τα καύσιμα. Οι τιμές κυμαίνονται από 150 € έως 1220 € ανά ημέρα.

Πού μπορείτε να νοικιάσετε ένα φουσκωτό;

Η ενοικίαση ενός φουσκωτού θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε διάφορες τοποθεσίες και μέρη, καθώς και να κινηθείτε ανεξάρτητα στην ακτή. Επιπλέον, χάρη στη μεγάλη ευελιξία και την ευκολία χειρισμού τους, καθώς και την ικανότητά τους να πλέουν σε πολύ ρηχά νερά, καθιστούν τις ενοικιάσεις φουσκωτών σκαφών μια θαυμάσια επιλογή αν θέλετε να ανακαλύψετε όσες περισσότερες παραλίες μπορείτε. Η Ελλάδα είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για την ενοικίαση φουσκωτών. Μεταξύ των μαγευτικών τόπων, όπου μπορείτε να νοικιάσετε ένα φουσκωτό σκάφος, αξίζει να αναφέρουμε τους εξής προορισμούς:

Κέρκυρα

Γνωστή για την δυτικοευρωπαϊκή επιρροή που δέχτηκε η Κέρκυρα αποτελεί μοναδικό προορισμό για την ενοικίαση ενός φουσκωτού σκάφους. Κολυμπήστε στις υπέροχες παραλίες της και ανακαλύψτε την πολιτιστική κληρονομιά της. Σε κοντινή απόσταση από την Κέρκυρα θα βρείτε πολλά νησάκια, αλλά και μέρη με παρθένα ομορφιά, καθώς δεν έχουν αλλοιωθεί από τον τουρισμό. Τέτοια νησιά είναι οι Παξοί και οι Αντίπαξοι.

Λευκάδα

Η Λευκάδα, πέρα από τις πανέμορφες παραλίες της, σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τα χωριά, μουσεία και τους καταρράκτες του νησιού, να παρακολουθήσετε εορτασμούς και παραδοσιακά φεστιβάλ, και να τολμήσετε θαλάσσια σπορ. Η Λευκάδα έχει σε όλους να προσφέρει κάτι και όλοι σίγουρα θα απολαύσουν τα παγωμένα, αλλά πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά. Εάν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα φουσκωτό σκάφος και να ξεκινήσετε από τη Λευκάδα, τα πιο κοντινά νησιά που μπορείτε να επισκεφτείτε είναι η Ιθάκη και η Κεφαλονιά.

Σύβοτα

Ένας από τους πιο δημοφιλής καλοκαιρινούς προορισμούς της Ηπείρου είναι τα Σύβοτα. Στα Σύβοτα κάθε χρόνο πλήθος κόσμου, επισκέπτεται αυτόν τον όμορφο οικισμό με τα πανέμορφα νησάκια που κοσμούν το λιμάνι και βρέχονται από το Ιόνιο πέλαγος. Τα νησάκια Άγιος Νικόλαος, Μούρτος και Μεγάλο Μουρτεμένο διαθέτουν πανέμορφες παραλίες και η ενοικίαση φουσκωτού σκάφους είναι αυτή που θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τα καλύτερα τοπία και τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της ακτογραμμής των Συβότων.

Αθήνα

Η ενοικίαση φουσκωτού σκάφους στην Αθήνα θα σας δώσει τη δυνατότητα να πλεύσετε και να ανακαλύψετε μέρη όπως την Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σούνιο και το Αργοσαρωνικό κόλπο. Επισκεφθείτε κοντινά νησιά και ζήστε ξεχωριστές στιγμές.

Δωδεκάνησα

Στο ΝΑ Αιγαίο και αντίκρυ στις ακτές της Μ. Ασίας, βρίσκεται το σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων. Επιλέξτε το σημείο εκκίνησης σας και εξερευνήστε τα αμέτρητα νησιά. Η Κως, η Ρόδος, η Αστυπάλαια, η Πάτμος και πολλοί άλλοι προορισμοί σας περιμένουν για να τα εξερευνήσετε.

Μπορώ να νοικιάσω φουσκωτό με ή χωρίς σκίπερ;

Η ενοικίαση μπορεί να γίνει χωρίς σκίπερ στην περίπτωση που το φουσκωτό σκάφος είναι χαμηλής ιπποδύναμης ή στην περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα οδήγησης φουσκωτού σκάφους. Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε δίπλωμα, μπορείτε να νοικιάσετε τις υπηρεσίες ενός σκίπερ και να απολαύσετε τις διακοπές σας με την παρέα και την οικογένεια σας χωρίς να σας απασχολήσουν οι τεχνικότητες του ταξιδιού σας. Η ενοικίαση σκάφους με σκίπερ μπορεί να σας βοηθήσει, ώστε να ανακαλύψετε ιδιαίτερα μέρη. Μάλιστα, ένας έμπειρος σκίπερ θα σας προτείνει τις καλύτερες παραλίες, για να κολυμπήσετε ακόμη και τα καλύτερα εστιατόρια για να γευματίσετε. Ο συνδυασμός ενός φουσκωτού σκάφους με ένα επαγγελματία σκίπερ μπορεί να σας χαρίσει μοναδικές εμπειρίες γρήγορης πλεύσης και έτσι να ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές.

Τι είδους δραστηριότητες μπορείτε να κάνετε με ένα φουσκωτό σκάφος προς ενοικίαση;

Τα φουσκωτά σκάφη είναι πρακτική λύση για όσους επιθυμούν να περιηγηθούν τόσο σε θάλασσες όσο και σε λίμνες. Αναζητήσετε τις πιο απομακρυσμένες γωνιές με το φουσκωτό σας και περάστε μια εναλλακτική ημέρα στη φύση θαυμάζοντας τα γύρω τοπία, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα κατάδυσης και ψαροντούφεκου ή κατάδυσης με αναπνευστήρα.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς μάρκες για ενοικίαση φουσκωτών σκαφών;

Στη Nautal υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε μάρκες φουσκωτών σκαφών, με τις πιο δημοφιλείς να είναι: Lomac Nautica 550 , BWA Sport 22 GT, Predator 570, Marsea fisher 680, Kardis Fox 570, Stillmar 28 ανοικτή και πολλά άλλα! Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

Οι κριτικές των πελατών μας
4.9 / 5
Η βαθμολογία υπολογίστηκε με βάση 144500 κριτικές