Ενοικιάσεις από mega yachts

Προορισμός
Ημερομηνίες
Προσθέστε τις ημερομηνίες σας
Τύπος ναύλωσης
Με ή χωρίς σκίπερ
1.000 - 20.000 €+
50 - 200+ πόδια
0 - 400+ ch
2004 - 2025
400 Μεγ. Χλμ
Δεδομένου ότι το 70% των ιστιοπλοϊκών σκαφών και καταμαράν ενοικιάζονται από Σάββατο σε Σάββατο, συνιστάται να προσαρμόζετε την αναζήτηση σας ανάλογα.
+100 Μηχανοκίνητα γιοτ διαθέσιμο/α

Cranchi - Cranchi Atlantique 50 | 10 άτομα (16m)

Παλιούρι
10
Με σκίπερ

Από €2.000 ανά ημέρα

M/Y Benetti - 120 | 12 άτομα (36.6m)

Αθήνα
12
Με σκίπερ

Από €15.000 ανά ημέρα

PRINCESS - V65 | 10 άτομα (20.27m)

Σκιάθος
4
Με σκίπερ
 6

Από €2.450 ανά ημέρα

Ferretti - 53 flybridge | 10 άτομα (16.5m)

Αθήνα
7
Με σκίπερ
 16  · Σούπερ ιδιοκτήτης

Από €1.500 ανά ημέρα

FOUNTAINE PAJOT - Alegria 67 | 8 άτομα (19.49m)

Αθήνα
8
Με ή χωρίς σκίπερ

Από €4.357 ανά ημέρα

Motor sailer - Custom built | 49 άτομα (20m)

Αθήνα
49
Με σκίπερ
 2

Από €4.650 ανά ημέρα

Gulet - Matina | 49 άτομα (38m)

Αθήνα
20
Με σκίπερ
Σούπερ ιδιοκτήτης

Από €6.900 ανά ημέρα

Custom Made - 55 Flybridge | 6 άτομα (17m)

Αθήνα
6
Με σκίπερ
 9

Από €1.286 ανά ημέρα

Posillipo - Technema 95s | 12 άτομα (30.3m)

Αθήνα
9
Με σκίπερ

Από €8.480 ανά ημέρα

Ferretti - 880 | 9 άτομα (26m)

Αθήνα
9
Με σκίπερ

Από €5.143 ανά ημέρα

Baglietto - 120 | 12 άτομα (36.7m)

Αθήνα
12
Με σκίπερ

Από €6.191 ανά ημέρα

Ferretti - 830 | 9 άτομα (25m)

Αθήνα
9
Με σκίπερ

Από €4.860 ανά ημέρα

Aicon - Aicon 60 | 12 άτομα (19.39m)

Αθήνα
6
Με σκίπερ
 5  · Σούπερ ιδιοκτήτης

Από €2.600 ανά ημέρα

Tecnomar - 85' | 8 άτομα (26.8m)

Αθήνα
8
Με σκίπερ

Από €4.271 ανά ημέρα

Arno Leopard - 24m | 20 άτομα (24m)

Αθήνα
20
Με σκίπερ
 1  · Σούπερ ιδιοκτήτης

Από €7.000 ανά ημέρα

Azimut - Azimut 58 | 9 άτομα (17.8m)

Αθήνα
6
Με σκίπερ
 1  · Σούπερ ιδιοκτήτης

Από €2.124 ανά ημέρα

Aicon - Aicon 75 | 8 άτομα (23m)

Αθήνα
4
Με σκίπερ
 1

Από €4.000 ανά ημέρα

Posillipo - 80 | 10 άτομα (25m)

Αθήνα
8
Με σκίπερ
 1

Από €4.500 ανά ημέρα

Ενοικίαση πολυτελούς γιότ

Η ενοικίαση πολυτελούς γιοτ μέσω της πλατφόρμας μας αποτελεί την καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή για να αναβαθμίσετε τις διακοπές σας. Μέσω της Nautal αναζητήστε ανά περιοχή το ιδανικό πολυτελές γιοτ που πληρεί τις ανάγκες σας και αποκτήστε όμορφες αναμνήσεις μαζί με την παρέα ή την οικογένεια σας.

Είναι ακριβή η ενοικίαση πολυτελούς γιοτ

Η ενοικίαση πολυτελούς γιοτ μπορεί να ξεκινήσει από τα 400 ευρώ ανά ημέρα και ο μέσος όρος κυμαίνεται μεταξύ 1000 με 2000 ευρώ. Η τιμή θα εξαρτηθεί ανάλογα με την περιοχή ενοικίασης, την τουριστική περίοδο, το μήκος του γιοτ, το έτος κατασκευής του, το μοντέλο του, τον αριθμό κλινών που διαθέτει καθώς και το επίπεδο πολυτέλειας που μπορεί να σας προσφέρει.

Ένας ακόμη παράγοντας που πιθανών να επηρεάσει την τελική τιμή της ενοικίασης είναι το αν θα νοικιάσετε μαζί με το σκάφος και σκίπερ ή και πλήρωμα. Συνήθως η ενοικίαση πληρώματος είναι υποχρεωτική καθώς είναι απαραίτητο να έχετε βοήθεια για να δέσετε σε λιμάνι.

Μπορώ να νοικιάσω πολυτελές γιοτ με ή χωρίς σκίπερ

Για όσους διαθέτουν την εμπειρία και την άδεια για την πλοήγηση του γιοτ της επιλογής σας είναι πιθανό ο ιδιοκτήτης να σας επιτρέψει να είστε εσείς ο καπετάνιος του γιότ.

Άν όμως δεν διαθέτετε την κατάλληλη εμπειρία και άδεια πλοήγησης ενός γιότ ή απλώς θέλετε να απολαύσετε τις διακοπές και το ταξίδι σας με την παρέα και την οικογένεια σας, τότε η ενοικίαση πολυτελούς γιοτ μαζί με σκίπερ είναι η καλύτερη επιλογή.

 Η ενοικίαση πολυτελούς γιοτ μαζί με σκιπερ και πλήρωμα θα σας λύσει τα χέρια και θα σας επιτρέψει να περάσετε αξέχαστες διακοπές μαζί με την παρέα και την οικογένεια σας, χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείτε με τεχνικότητες του ταξιδιού και τον καιρό. Έτσι με έναν έμπειρο σκίπερ θα μάθετε τα καλύτερα μέρη και θα επισκεφτείτε τα πιο γραφικά λιμάνια και τις πιο μαγευτικες παραλίες.

Απολαύστε την Γλυκιά Ζωή νοικιάζοντας ένα πολυτελές γιοτ

Όλοι μας έχουμε φανταστεί τις διακοπές μας να τις περνάμε με την πολυτέλεια που μπορεί να προσφέρει ένα πολυτελές γιοτ σαν ένας άλλος Ντι Κάπριο από τον λύκο της Wall Street.

Οι διακοπές με ένα πολυτελές γιοτ θα αναβαθμίσουν τις διακοπές σας και η πλατφόρμα μας σας δίνει την δυνατότητα να οργανώσετε τις διακοπές σας εύκολα ψάχνοντας κατευθείαν στο μέρος που θέλετε να εξερευνήσετε. Ακολουθούν μερικοί από τους καλύτερους προορισμούς για τις διακοπές σας.

Ανακαλύψτε τα καλύτερα μέρη της Ελληνικής ακτογραμμής

Η Ελληνική ακτογραμμή διαθέτει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες και λιμάνια που κάθε χρόνο προσελκύουν χιλιάδες φανατικούς. Ακολουθούν μερικά από τα πιο χλιδάτα και όμορφα μέρη της Ελληνικής επικράτειας.

Κυκλάδες

Οι Κυκλάδες είναι ίσως το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς για να επισκεφτεί με πολυτελές σκάφος καθώς μπορεί να συνδυαστεί με τα μοναδικά νησιά της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Μήλου, μοναδικά στολίδια του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Τα νησιά των Κυκλάδων μπορούν να σας προσφέρουν τα πάντα. Χλιδή, ομορφιά και αρμονία.

Κρήτη

Η Κρήτη είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας και διαθέτει μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσογείου. Η ενοικίαση ενός πολυτελούς γιοτ θα σας προσφέρει την απόλυτη ελευθερία να επισκεφτείτε την κορυφαία παραλία του Μπάλου, ένα στολίδι στην βορειοδυτική Κρήτη.

Αθηναϊκή Ριβιέρα

Οι Αθηναϊκή Ριβιέρα διαθέτει πολλά κρυφά διαμάντια που είναι ικανά να απογειώσουν τις διακοπές σας. Από το Αγκίστρι στον Αργοσαρωνικό Κόλπο πλεύστε μέχρι την Ύδρα, τις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι απογειώνοντας τις διακοπές σας και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες.

Σποράδες - Βόρεια Εύβοια

Η Βόρεια Εύβοια και οι Σποράδες αποτελούν μία όαση για την κεντρική Ελλάδα με πανέμορφα μέρη και παραλίες για να εξερευνήσετε. Η κεντρική θέση της Εύβοιας κάνει την προσέγγιση της εξαιρετικά εύκολη από την ηπειρωτική Ελλάδα. Ανακαλύψτε με ένα πολυτελές γιότ την Σκιάθο και τις όμορφες Κουκουναριές, την Σκόπελο και την Αλόννησο. Εξερευνήστε την Βόρεια Εύβοια και τις πανέμορφες παραλίες της που θυμίζουν πολλές φορές τροπικούς προορισμούς.

Χαλκιδική

Η Χερσόνησος της Χαλκιδικής είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη της Βορείου Ελλάδας και κρύβει παραδεισένια μέρη που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν εξωτικούς προορισμούς. Εξερευνήστε το πρώτο πόδι και την μαρίνα στο Σάνη με τα χλιδάτα κοσμικά μαγαζιά, στο δεύτερο πόδι το Πόρτο Καρράς και συνδυάστε το τρίτο πόδι με τους όμορφους και εξωτικούς προορισμούς. Τα κύρια χαρακτηριστικά της Χαλκιδικής είναι το πλούσιο πράσινο και οι αμμώδεις γαλαζοπράσινες παραλίες που σίγουρα θα λατρέψετε.

Ιόνιο

Το Ιόνιο Πέλαγος διαθέτει πολλά προικισμένα μέρη με πλούσιο πράσινο και άγρια ομορφιά με μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας να κοσμούν τις δυτικές του ακτές. Η ενοικίαση πολυτελούς γιοτ θα σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις υπέροχες παραλίες που προκαλούν δέος στους επισκέπτες όπως η παραλία Ναυάγιο στην Ζάκυνθο, η παραλία Εγκρεμνοί στη Λευκάδα παραλίες που είναι προσβάσιμες μόνο από την θάλασσα με σκάφος.

Δωδεκάνησα

Τα Δωδεκάνησα διαθέτουν μία μοναδική αίγλη που θα απογειώσει τις διακοπές σας με πολυτελές γιοτ. Πλεύστε και εξερευνήστε την πανέμορφη Ρόδο γνωστή και ως νησί των Ιπποτών λόγω των χαρακτηριστικών αρχιτεκτονικών της στοιχείων, γυρίστε την Κω και εξερευνήστε την διάσημη Ικαρία αναβαθμίζοντας τις διακοπές σας στο Αιγαίο.

Πελοπόννησος

Η Πελοπόννησος διαθέτει σπουδαία λιμάνια και πλούσιο φυσικό κάλλος που θα απογειώσει τις διακοπές σας με πολυτελές γιοτ. Δέστε στο λιμάνι της Πάτρας, επισκεφτείτε νότια την πανέμορφη Καλαμάτα και συνεχίστε μέχρι το Ναύπλιο εξερευνώντας κάθε πτυχή της πανέμορφης ακτογραμμής της Πελοποννήσου.

Νοικιάστε πολυτελές γιοτ στα καλύτερα μέρη της Ευρώπης

Η ενοικίαση πολυτελούς γιοτ μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε πανέμορφα μέρη της μεσογείου κάνοντας τις διακοπές σας. Ακολουθούν μερικοί από τους καλύτερους προορισμούς για να κάνετε τις καλύτερες διακοπές με γιοτ.

Κροατία

Η Κροατία διαθέτει πλούσια ακτογραμμή και ένα πανέμορφο αρχιπέλαγος αξίζει να εξερευνήσετε. Πλεύστε στις Δαλματικές ακτές και ανακαλύψτε όμορφα μέρη.

Ιταλία

Η Ιταλία είναι μία από τις ομορφότερες χώρες της Μεσογείου με ξεχωριστή κουλτούρα και γαστρονομική παράδοση. Πλεύστε στην Σικελία και την Σαρδηνία και απολαύστε την Dolce Vita.

Νότια Γαλλία

Η Γαλλική Ριβιέρα θα σας χαρίσει μοναδικές εμπειρίες, από την Μασσαλία μέχρι την Νίκαια,τις Κάννες και την Κορσική απολαύστε σαμπάνια και στρείδια στο κατάστρωμα.

Ενοικίαση πολυτελούς γιοτ

Η πλατφόρμα της Nautal σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε το πολυτελές γιοτ που θα απογειώσει τις διακοπές σας στην Ελλάδα και τον κόσμο. Χρησιμοποιείστε την πλατφόρμα μας και ζήστε μοναδικές εμπειρίες.

Οι κριτικές των πελατών μας
4.9 / 5
Η βαθμολογία υπολογίστηκε με βάση 144500 κριτικές