Ενοικίαση σκάφους > Φουσκωτά σκάφη > Ελλάδα

Ενοικιάσεις από φουσκωτά σκάφη στην Ελλάδα

42789 κριτικές

Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος SELVA D 680 μέσα Sivota Port, Λευκάδα

Άμεση κράτηση

Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος SELVA D 680 μέσα Sivota Port, Λευκάδα (2013)

Φουσκωτό σκάφος SELVA D 680 (2013) 6,80 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

10 θέσεις Sivota Port (Λευκάδα)
από 260 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος Solemar offshore μέσα Vlicho Port, Λευκάδα

Άμεση κράτηση

Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος Solemar offshore μέσα Vlicho Port, Λευκάδα (2009 Ανακαίνιση 2019)

Φουσκωτό σκάφος Solemar offshore (2009, ανακαίνιση 2019) 7,20 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

10 θέσεις Vlicho Port (Λευκάδα)
από 325 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές

Ναυλώστε ένα σκάφος στην Ελλάδα

Στη Nautal μπορείτε να βρείτε φουσκωτά σκάφη προς ενοικίαση στην Ελλάδα. Ευέλικτη αλλαγή ημερομηνίας ή ακύρωσης έως και 15 ημέρες πριν από το check-in σε επιλεγμένα σκάφη. Ελέγξτε τους όρους που καθορίζονται από κάθε ιδιοκτήτη. Συνήθως όταν επισκέπτεστε ένα νέο προορισμό ακούτε τους ντόπιους να αναφέρουν ονόματα παραλιών που είναι αρκετά απρόσιτες από τη στεριά με αυτοκίνητο ή απαιτούν πολλές ώρες περπάτημα προκειμένου να τις προσεγγίσετε. Αξίζει όμως πραγματικά να τις επισκεφτείτε καθώς δεν υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση και το τοπίο είναι μοναδικό. Σε τέτοιες περιπτώσεις η ενοικίαση ενός φουσκωτού σκάφους στην Ελλάδα για κάποιες ώρες ή για ολόκληρη την ημέρα μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις και να βγάλετε καταπληκτικές φωτογραφίες, μόνος ή με την παρέα σας.

Ποια είναι η τιμή ενοικίασης ενός φουσκωτού σκάφους στην Ελλάδα;

Η ενοικίαση φουσκωτού σκάφους στην Ελλάδα κοστίζει από 100 Ευρώ την ημέρα σε χαμηλή περίοδο. Ενώ στην υψηλή περίοδο κοστίζει από 150 Ευρώ την ημέρα. 

Τι να κάνετε στην Ελλάδα;

Εάν το ψάρεμα είναι ένα από τα αγαπημένα σας χόμπι, τότε σίγουρα έχετε το μικρόβιο να ψάχνετε συνεχώς νέες περιοχές όπου μπορείτε να ψαρέψετε και να βρείτε πολλά διαφορετικά είδη ψαριών. Σε αυτή την αναζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει η ενοικίαση ενός φουσκωτού σκάφους στην Ελλάδα. Μπορείτε ακόμα να το συνδυάσετε με μια ημερήσια εκδρομή με τους φίλους σας προκειμένου να συνδυάσετε το ψάρεμα με το κολύμπι και την χαλάρωση. Τα αποτελέσματα σίγουρα θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά και θα θέλετε να το επαναλάβετε. 

Δημοφιλή λιμάνια στην Ελλάδα και γύρω

Αναζητάτε την επόμενη θαλάσσια περιπέτειά σας, αλλά δεν έχετε πολύ χρόνο και δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα; Μπορείτε εύκολα να ενοικιάσετε ένα μικρό ή μεγάλο φουσκωτό σκάφος, να επιλέξετε ένα κοντινό νησιωτικό προορισμό (ανάλογα με το σημείο αφετηρίας σας) και να εξερευνήσετε τις γύρω περιοχές. Η Ελλάδα είναι πλούσια σε μέρη, παραλίες και ιδανική για κοντινές βόλτες που δεν απαιτούν πολλά χρήματα. Απολαύστε τη θέα των καταγάλανων νερών, τα διάφορα ψάρια και την ησυχία που μόνο η θάλασσα μπορεί να σας προσφέρει. Ορισμένες επιλογές νησιών για να επισκεφτείτε είναι:

  • Ζάκυνθος (Ιόνιο)
  • Ρόδος (Αιγαίο)
  • Κρήτη

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies, παραμένοντας συμφωνείτε στη χρήση τους. Διαβάστε περισσότερα στην πολιτική ιδιωτικότητας. Περισσότερες πληροφορίες