Ενοικίαση σκάφους > Ενοικίαση Φουσκωτού σκάφους > Φουσκωτά σκάφη Ελλάδα

Ενοικιάσεις από φουσκωτά σκάφη στην Ελλάδα

45568 κριτικές

Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος SELVA D 680 μέσα Sivota Port, Λευκάδα

Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος SELVA D 680 μέσα Sivota Port, Λευκάδα (2013 Ανακαίνιση 2016)


Φουσκωτό σκάφος SELVA D 680 (2013, ανακαίνιση 2016) 6,80 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

10 θέσεις Sivota Port (Λευκάδα)
από 280 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος Solemar OFFSHORE μέσα Sivota Port, Λευκάδα

Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος Solemar OFFSHORE μέσα Sivota Port, Λευκάδα (2009 Ανακαίνιση 2019)

Φουσκωτό σκάφος Solemar OFFSHORE (2009, ανακαίνιση 2019) 7,20 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

10 θέσεις Sivota Port (Λευκάδα)
από 340 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές
Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος BARRACUDA military μέσα Kissamou Port, Κρήτη

Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος BARRACUDA military μέσα Kissamou Port, Κρήτη (2009 Ανακαίνιση 2021)

Φουσκωτό σκάφος BARRACUDA military (2009, ανακαίνιση 2021) 7 μ

Καπετάνιος υποχρεωτικός

8 θέσεις Kissamou Port (Κρήτη)
από 550 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
- 10%
Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος Ondina 565 μέσα Vlichada Marina, Σαντορίνη

Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος Ondina 565 μέσα Vlichada Marina, Σαντορίνη (2015 Ανακαίνιση 2020)

Φουσκωτό σκάφος Ondina 565 (2015, ανακαίνιση 2020) 5,65 μ

Με ή χωρίς καπετάνιο

9 θέσεις Vlichada Marina (Σαντορίνη)
από 600 € 540 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές

Νοικιάστε ένα φουσκωτό σκάφος στην Ελλάδα

Στη Nautal μπορείτε να βρείτε φουσκωτά σκάφη προς ενοικίαση στην Ελλάδα. Ευέλικτη αλλαγή ημερομηνίας ή ακύρωσης έως και 15 ημέρες πριν από το check-in σε επιλεγμένα σκάφη. Ελέγξτε τους όρους που καθορίζονται από κάθε ιδιοκτήτη. Συνήθως όταν επισκέπτεστε ένα νέο προορισμό ακούτε τους ντόπιους να αναφέρουν ονόματα παραλιών που είναι αρκετά απρόσιτες από τη στεριά με αυτοκίνητο ή απαιτούν πολλές ώρες περπάτημα προκειμένου να τις προσεγγίσετε. Αξίζει όμως πραγματικά να τις επισκεφτείτε καθώς δεν υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση και το τοπίο είναι μοναδικό. Σε τέτοιες περιπτώσεις η ενοικίαση ενός φουσκωτού σκάφους στην Ελλάδα για κάποιες ώρες ή για ολόκληρη την ημέρα μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις και να βγάλετε καταπληκτικές φωτογραφίες, μόνος ή με την παρέα σας.


Ποια είναι η τιμή ενοικίασης ενός φουσκωτού σκάφους στην Ελλάδα;

Η ενοικίαση φουσκωτού σκάφους στην Ελλάδα κοστίζει από 100 Ευρώ την ημέρα σε χαμηλή περίοδο. Ενώ στην υψηλή περίοδο κοστίζει από 150 Ευρώ την ημέρα. Η τιμή μπορεί να κυμανθεί ανάλογα με το μήκος του φουσκωτού, το έτος κατασκευής του, την ιπποδύναμη και την πολυτέλεια που μπορεί να σας προσφέρει. Επίσης η τιμή μπορεί να επηρεαστεί και από την ενοικίαση σκίπερ.


Μπορώ να νοικιάσω φουσκωτό με ή χωρίς σκίπερ;

Η ενοικίαση μπορεί να γίνει χωρίς σκίπερ στην περίπτωση που το φουσκωτό σκάφος είναι χαμηλής ιπποδύναμης ή διαθέτετε δίπλωμα και εμπειρία για ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος. Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε δίπλωμα για το σκάφος της επιλογής σας μπορείτε να νοικιάσετε τις υπηρεσίες ενός σκίπερ και έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε τις διακοπές σας με την παρέα και την οικογένεια σας χωρίς να σας απασχολήσουν οι τεχνικότητες του ταξιδιού σας ή ο καιρός. Η ενοικίαση σκίπερ μαζί με ένα φουσκωτό σκάφος μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα μέρη, είτε αυτό είναι παραλίες είται είναι μέρος που μπορείτε να κάνετε καταδύσεις ακόμη και ψάρεμα ή ψαροντούφεκο. Ένας έμπειρος σκίπερ θα σας προτείνει τα καλύτερα μέρη για να κάνετε όλα τα παραπάνω και να σας καθοδηγήσει για να επισκεφτείτε τα καλύτερα μέρη. Ο συνδυασμός ενός φουσκωτού σκάφους με ένα επαγγελματία σκίπερ μπορεί επίσης να σας χαρίζει μοναδικές εμπειρίες γρήγορης πλεύσης με ένα ευέλικτο φουσκωτό ταχύπλοο και έτσι να ζήσετε στιγμές αδρεναλίνης.


Τι να κάνετε στην Ελλάδα;

Εάν το ψάρεμα είναι ένα από τα αγαπημένα σας χόμπι, τότε σίγουρα έχετε το μικρόβιο να ψάχνετε συνεχώς νέες περιοχές όπου μπορείτε να ψαρέψετε και να βρείτε πολλά διαφορετικά είδη ψαριών. Σε αυτή την αναζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει η ενοικίαση ενός φουσκωτού σκάφους στην Ελλάδα. Μπορείτε ακόμα να το συνδυάσετε με μια ημερήσια εκδρομή με τους φίλους σας προκειμένου να συνδυάσετε το ψάρεμα με το κολύμπι και την χαλάρωση. Τα αποτελέσματα σίγουρα θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά και θα θέλετε να το επαναλάβετε. 


Δημοφιλή μέρη στην Ελλάδα 

Αναζητάτε την επόμενη θαλάσσια περιπέτειά σας, αλλά δεν έχετε πολύ χρόνο και δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα; Μπορείτε εύκολα να ενοικιάσετε ένα μικρό ή μεγάλο φουσκωτό σκάφος, να επιλέξετε ένα κοντινό νησιωτικό προορισμό (ανάλογα με το σημείο αφετηρίας σας) και να εξερευνήσετε τις γύρω περιοχές. Η Ελλάδα είναι πλούσια σε μέρη, παραλίες και ιδανική για κοντινές βόλτες που δεν απαιτούν πολλά χρήματα. Απολαύστε τη θέα των καταγάλανων νερών, τα διάφορα ψάρια και την ησυχία που μόνο η θάλασσα μπορεί να σας προσφέρει. Ορισμένες επιλογές νησιών και περιοχών για να επισκεφτείτε είναι:


Χαλκιδική 


Η Χαλκιδική είναι μία χαρισματική χερσόνησος και διαθέτει μία πανέμορφη ακτογραμμή. Η χερσόνησος της Χαλκιδικής επεκτείνεται προς τα νότια σε τρεις επιμέρους χερσονήσους, τη χερσόνησο της Κασσάνδρας, της Σιθωνίας και του Άθω. Κάθε μία από τις χερσονήσους διαθέτει τα δικά της χαρακτηριστικά και ομορφιά. Η ενοικίαση φουσκωτού σκάφους μπορεί να αναβαθμίσει τις διακοπές σας δίνοντας μία διαφορετική εμπειρία και βοηθώντας στο να προσεγγίσετε όμορφα τοπία και μέρη με παρθένα ομορφιά όπως τη Βουρβουρού και το νησιοτικό σύμπλεγμα στα βόρεια του Διάπορου στο δεύτερο πόδι της Σιθωνίας, εκεί που οι παραλίες θυμίζουν περισσότερο πισίνες. Ακόμη μία όμορφη περιοχή που ένα φουσκωτό θα σας δώσει την ευκαιρία να την εξερευνήσετε είναι τα Γαϊδουρονήσια στο τρίτο πόδι του Άθου, απέναντι από την Αμμουλιανή και την Ουρανούπολη. Τα νησάκια αυτά που είναι γνωστά και ώς Δρένια διαθέτουν σπάνια ομορφιά με αβαθή αμμώδη γαλαζοπράσινα νερά. Η ανθρώπινη παρέμβαση είναι μηδαμινή και το τοπίο θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε κάποιο τροπικό προορισμό.


Σύβοτα

Ένας από τους πιο δημοφιλής καλοκαιρινούς προορισμούς της Ηπείρου είναι τα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Στα Σύβοτα κάθε χρόνο πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών και διάσημοι, σπεύδουν να επισκεφτούν τον όμορφο οικισμό με τα πανέμορφα νησάκια που κοσμούν το λιμάνι και βρέχονται από το Ιόνιο πέλαγος. Τα νησάκια Άγιος Νικόλαος, Μούρτος και Μεγάλο Μουρτεμένο διαθέτουν πανέμορφες παραλίες και η ενοικίαση φουσκωτού σκάφους θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τα καλύτερα τοπία και τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της ακτογραμμής των Συβότων.


Σαντορίνη

Το μοναδικό αρχιπέλαγος των Κυκλάδων διαθέτει πολλά νησιά που μπορείτε να εξερευνήσετε μέ ένα φουσκωτό σκάφος. Η ενοικίαση φουσκωτού θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τα νησιά και να ανακαλύψετε τις μοναδικές κυκλάδες γρήγορα και με ασφάλεια. Η Σαντορίνη με το μοναδικό της κυκλαδίτικο στυλ και την μίνιμαλ αρχιτεκτονική αποτελεί ιδανικό εφαλτήριο για τις διακοπές σας και εύκολα κάνοντας island hopping θα μπορέσετε να εξερευνήσετε τις υπόλοιπες κυκλάδες. 


Σποράδες και βόρεια Εύβοια

Οι Σποράδες και η βόρεια Εύβοια αποτελούν ιδανικό προορισμό για να ανακαλύψετε τα κοσμοπολίτικα νησιά όπως την Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο συνδυάζοντας εξορμήσεις στα παραδεισένια φυσικά τοπία της βόρειας Εύβοιας. Η ενοικίαση φουσκωτού σκάφους θα σας επιτρέψει να κάνετε γρήγορα beach hopping και το βράδυ να δέσετε στο λιμάνι της επιλογής σας, απολαμβάνοντας την περατζάδα και τα νυχτερινά μαγαζιά της επιλογής σας. 


Ενοικίαση φουσκωτού σκάφους στην Ελλάδα με την Nautal 

Η ενοικίαση φουσκωτού σκάφους στην Ελλάδα θα σας δώσει τη δυνατότητα να φτάσετε γρήγορα σε παραδεισένιους προορισμούς που αλλιώς η πρόσβαση τους μπορεί να ήταν αδύνατη. Η ταχύτητα και ασφάλεια ενός φουσκωτού θα σας δώσουν την ικανότητα να εξερευνήσετε γρήγορα πολλά μέρη γεμίζοντας τις διακοπές σας. Η πλατφόρμα της Nautal κάνει πιο εύκολη από ποτέ την ενοικίαση φουσκωτού σκάφους στην Ελλάδα.


Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies, παραμένοντας συμφωνείτε στη χρήση τους. Διαβάστε περισσότερα στην πολιτική ιδιωτικότητας. Περισσότερες πληροφορίες