Ενοικίαση σκάφους > Ενοικίαση Φουσκωτού σκάφους > Φουσκωτά σκάφη Ελλάδα > Φουσκωτά σκάφη Μύκονο

Ενοικιάσεις από φουσκωτά σκάφη στη Μύκονο

45568 κριτικές

Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος Rafnar RAFNAR 1200 T-Top leisure boat μέσα Tourlos Marina, Μύκονο

Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος Rafnar RAFNAR 1200 T-Top leisure boat μέσα Tourlos Marina, Μύκονο (2021 Ανακαίνιση 2022)

Φουσκωτό σκάφος Rafnar RAFNAR 1200 T-Top leisure boat (2021, ανακαίνιση 2022) 12 μ

Χωρίς καπετάνιο (bareboat)

12 θέσεις Tourlos Marina (Μύκονο)
από 950 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος Scorpion Scorpion 8.5 μέσα Platis Gialos Harbour, Μύκονο

Ενοικίαση φουσκωτό σκάφος Scorpion Scorpion 8.5 μέσα Platis Gialos Harbour, Μύκονο (2012 Ανακαίνιση 2019)

Φουσκωτό σκάφος Scorpion Scorpion 8.5 (2012, ανακαίνιση 2019) 8,50 μ

Καπετάνιος περιλαμβάνεται στην τιμή

1 μπάνιο 7 θέσεις Platis Gialos Harbour (Μύκονο)
από 950 € /μέρα
Δείτε το σκάφος
Η τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τη διάρκεια του ταξιδιού Προσθέστε ημερομηνίες για τιμές

Ενοικίαση φουσκωτού στη Μύκονο

Η Μύκονος βρίσκεται στις βόρειες Κυκλάδες και αποτελεί την αιχμή της Ελληνικής τουριστικής εμπειρίας καθώς αποτελεί από πολύ νωρίς σημαντικό πόλο έλξης τουριστών προσελκύοντας μερικούς από τους πλουσιότερους, διασημότερους και ισχυρότερους ανθρώπους του πλανήτη για να περάσουν τις διακοπές τους. 


Πόσο μπορεί να στοιχίσει η ενοικίαση φουσκωτού σκάφους στη Μύκονο;

Η ενοικίαση φουσκωτού σκάφους στη Μύκονο μπορεί να ξεκινήσει από τα 749 ευρώ ανά ημέρα και να φτάσει έως τα 950 ευρώ ανά ημέρα. 


Ποιοί παράγοντες επηρεάζουν την τιμή ενοικίασης;

Μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες που θα επηρεάσουν την τελική τιμή ενοικίασης φουσκωτού σκάφους είναι το μήκος του σκάφους της επιλογής σας, το έτος κατασκευής του, η ισχύς του κινητήρα, το επίπεδο πολυτέλειας που μπορεί να σας προσφέρει καθώς και η τουριστική περίοδος που θα πραγματοποιήσετε την ενοικίαση. Επίσης η τελική τιμή μπορεί να επηρεαστεί εφόσον νοικιάσετε καπετάνιο και πλήρωμα μαζί με το σκάφος σας. 


Μπορώ να νοικιάσω φουσκωτό σκάφος με ή χωρίς σκίπερ στη Μύκονο;

Η ενοικίαση φουσκωτού σκάφους στη Μύκονο μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον διαθέτετε το κατάλληλο δίπλωμα για την ισχύ του φουσκωτού που έχετε επιλέξει χωρίς σκίπερ. Έτσι εφόσον το επιτρέπει ο ιδιοκτήτης θα είστε εσείς ο καπετάνιος του ταξιδιού ακολουθώντας το δικό σας πρόγραμμα. 


Αν αντίθετα δεν διαθέτετε το κατάλληλο δίπλωμα ή αν απλώς θέλετε να περάσετε τις διακοπές σας χωρίς να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες του ταξιδιού και τον καιρό τότε η ενοικίαση σκάφους με σκίπερ θα σας λύσει τα χέρια και θα σας επιτρέψει το να ανακαλύψετε τα καλύτερα μέρη της περιοχής με αλλά και να μάθετε περισσότερα για την πλοήγηση του σκάφους της επιλογής σας. 


Επισκεφτείτε την ομορφότερη χώρα του Αιγαίου

Με το φουσκωτό σας μπορείτε να δέσετε στο λιμάνι της χώρας, απολάυστε την πανέμορφη αρχιτεκτονική της χώρας με ασπρισμένα σοκάκια, όμορφα ξέφωτα με βουκαμβίλιες και παλιές εκκλησίες . Στον Γιαλό θα δείτε τους διάσημους πελεκάνους της Μυκόνου. 


Εξερευνήστε τις πανέμορφες παραλίες της Μυκόνου

Η ενοικίαση φουσκωτού σκάφους στην Μύκονο θα σας δώσει την ευελιξία να εξερευνήσετε τα καλύτερα μέρη της περιοχής με το σκάφος σας αποθανατίζοντας τις πανέμορφες της παραλίες. Αν και η Μύκονος φημίζεται για την πολυπολιτισμικότητα της, διαθέτει επίσης και μερικές από τις καλύτερες παραλίες του Αιγαίου. Με το σκάφος σας πρέπει οπωσδήποτε να τις εξερευνήσετε. Ακολουθούν μερικές από τις γνωστότερες παραλίες της Μυκόνου. 


Παραλία Μυρσίνη

Η παραλία Μυρσίνη βρίσκεται δίπλα από την εξίσου όμορφη παραλία του Φωκού. Η παραλία διαθέτει λευκή άμμο και γαλαζοπράσινα νερά που αξίζει να την επισκεφτείτε. 


Παραλία Super Paradise

Η παραλία Super Paradise είναι η διασημότερη παραλία της Μυκόνου με τρελά πάρτι να την καθιστούν ώς τον σημαντικότερο πόλο έλξης. Μερικοί από τους διασημότερους καλλιτέχνες προτιμούν την παραλία αυτή και μπορεί να βρεθείτε δίπλα τους. Τα Κλαμπ της παραλίας μπορούν να σας προσφέρουν τα πάντα. 


Παραλία Άγιος Στέφανος

Η παραλία Αγίου Στεφάνου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Μυκόνου στην Δυτική Ακτή με θέα στο νησί της Δήλου και τα Ρήνεια. Η παραλία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το νέο λιμάνι και 3 χιλιόμετρα βόρεια της Χώρας. 


Παραλία Αγίου Σώστη

Η παραλία του Αγίου Σώστη είναι μία μεγάλη αμμώδης παραλία πανέμορφη στο βόρειο μέρος του νησιού με δύσκολη πρόσβαση που όμως με το σκάφος σας θα είναι εξαιρετικά εύκολη υπόθεση. Η παραλία είναι ήρεμη με αμμουδιά και ιδανική για οικογένειες με παιδιά. 


Παραλία Αγράρι

Η παραλία Αγράρι είναι μία όμορφη παραλία με άμμο και απομονωμένη, ιδανική για όσους ψάχνουν ένα ήρεμο μέρος στο νησί των Ανέμων. 


Παραλία Ελιά

Η παραλία Ελιά είναι μία όμορφη παραλία και εξαιρετικά δημοφιλής με γαλαζοπράσινα νερά και λάντζες που ξεκινούν από τον Πλατύ Γιαλό. Η παραλία διαθέτει εύκολη πρόσβαση, ψιλή άμμο και στη παραλία υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι και για γυμνιστές. 


Παραλία Αγία Άννα

Η παραλία Αγία Άννα είναι μία μικρή παραλία με ψιλή άμμο, οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες , μικρό γήπεδο βόλεϊ και μέρος που μπορείτε να δοκιμάσετε καταδύσεις. Τα πανέμορφα διαυγή νερά της παραλίας σε συνδυασμό με τον ενδιαφέρον βυθό της θα μεταμορφώσουν τις διακοπές σας. 


Παραλία Ορνός

Η παραλία του Ορνού είναι μία απάνεμη παραλία ιδανική για να δέσετε και να περάσετε ήρεμες διακοπές. Η περιοχή διαθέτει πολλά αξιόλογα εστιατόρια και είναι ένα ιδανικό αγκυροβόλιο για σκάφη αναψυχής. 


Πλεύστε στις υπόλοιπες Κυκλάδες

Με την ενοικίαση φουσκωτού σκάφους στη Μύκονο θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις Κυκλάδες με το σκάφος της επιλογής σας. Νοικιάστε φουσκωτό και πλεύστε στις καλύτερες παραλίες ή δοκιμάστε τα αγαπημένα σας χόμπυ.


Ενοικίαση φουσκωτού σκάφους στην Μύκονο με την Click&Boat

Η ενοικίαση φουσκωτού σκάφους στη Μύκονο μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα και γρήγορα απλώς εφαρμόζοντας τα κατάλληλα φίλτρα στην μηχανή αναζήτησης. Ποτέ άλλοτε η ενοικίαση σκάφους στην Μύκονο δεν ήταν τόσο εύκολη και απλή όσο το καθιστά δυνατό η πλατφόρμα μας. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε ενοικίαση σκάφους και μόλις ο ιδιοκτήτης αποδεχτεί την κράτηση σας είστε έτοιμοι για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies, παραμένοντας συμφωνείτε στη χρήση τους. Διαβάστε περισσότερα στην πολιτική ιδιωτικότητας. Περισσότερες πληροφορίες