Νέο! Τώρα όλες οι ενοικιάσεις θα περιλαμβάνουν την εγγύηση της Nautal
Ενοικίαση σκάφους > Ιστιοπλοϊκά σκάφη > Ελλάδα > Κέρκυρα

Ενοικιάσεις από ιστιοπλοϊκά σκάφη στην Κέρκυρα

330 Ιστιοπλοϊκά για ενοικίαση

Χαρείτε το καλοκαίρι με ενοικιάσεις από ιστιοπλοϊκά σκάφη στην Κέρκυρα

Κάθε χρόνο πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν το όμορφο νησί της Κέρκυρας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μπορείτε να επισκεφτείτε το νησί αυτό μέσω θαλάσσης, ενοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος προκειμένου να κάνετε το γύρω του νησιού και αν έχετε χρόνο στη διάθεσή σας να επισκεφτείτε τα γύρω νησιά. Η Κέρκυρα συνδυάζει το έντονο πράσινο στοιχείο της φύσης με το γαλαζοπράσινο χρώμα των παραλιών και αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Στο νησί αυτό σίγουρα δεν θα βαρεθείτε, καθώς υπάρχουν πολλά να κάνετε και να δείτε όπως η ιστιοπλοΐα. 

Επισκεφτείτε δύσβατες παραλίες με ενοικιάσεις από ιστιοπλοϊκά σκάφη στην Κέρκυρα

Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνετε όταν βρεθείτε στην Κέρκυρα, είναι να επισκεφτείτε όσο περισσότερες παραλίες μπορείτε. Δυστυχώς, όμως, οι περισσότερες γνωστές παραλίες συγκεντρώνουν αρκετό κόσμο, κάτι που μπορεί να χαλάσει  την εμπειρία σας, εάν αυτό που αναζητάτε είναι χαλάρωση και ηρεμία. Υπάρχει όμως μια εύκολη λύση, ειδικά εάν είστε λάτρης της περιπέτειας. Ενοικιάστε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος και αναζητήστε τις πιο δυσπρόσιτες παραλίες του νησιού. Ξεκινήστε από την Μαρίνα Γουβιών και πλεύστε προς την παραλία Λογγάς ή την παραλία Χωμοί που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού.

Ταξιδέψτε στο Ιόνιο ενοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος στην Κέρκυρα

Έχοντας ως αφετηρία την Κέρκυρα και ενοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος, μπορείτε να επισκεφτείτε και άλλα νησιά του Ιουνίου, όπως οι Παξοί και η Ιθάκη, τα λεγόμενα κρυφά διαμάντια του Ιονίου πελάγους, τα οποία έχουν επίσης πολύ όμορφες παραλίες για να εξερευνήσετε. Ακόμη, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το εξαίσιο φαγητό και κυρίως τους θαλασσινούς μεζέδες που κάθε νησί έχει να προσφέρει. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την αυθεντική εμπειρία των νησιών αυτών, κάτι που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο. 

Η Nautal χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία χρήστη.
Συνεχίζοντας τη χρήση του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.