Νέο! Τώρα όλες οι ενοικιάσεις θα περιλαμβάνουν την εγγύηση της Nautal
Ενοικίαση σκάφους > Ιστιοπλοϊκά σκάφη > Ελλάδα > Λευκάδα

Ενοικιάσεις από ιστιοπλοϊκά σκάφη στη Λευκάδα

504 Ιστιοπλοϊκά για ενοικίαση

- 23%
Ενοικίαση ιστιοπλοϊκό σκάφος Jeanneau  Sun Odyssey 36i μέσα Marina of Lefkas, Λευκάδα
Άμεση κράτηση

Ενοικιάστε αυτό το ιστιοπλοϊκό μήκους 10.57 για να ανακαλύψετε τους καλύτερους όρμους


Ιστιοπλοϊκό σκάφος Jeanneau Sun Odyssey 36i (2010) 10,57 μ Με ή χωρίς καπετάνιο 3 καμπίνες 1 μπάνιο 8 θέσεις 8 Κλίνες Marina of Lefkas (Λευκάδα)
από 150 € 116 € /μέρα
- 10%
Ενοικίαση ιστιοπλοϊκό σκάφος Bavaria  38 Cruiser (3Cab) μέσα Marina of Lefkas, Λευκάδα

Ενοικιάστε αυτό το ιστιοπλοϊκό μήκους 12.13 για να ανακαλύψετε τους καλύτερους όρμους


Ιστιοπλοϊκό σκάφος Bavaria 38 Cruiser (3Cab) (2008, ανακαίνιση 2015) 12,13 μ Με ή χωρίς καπετάνιο 3 καμπίνες 1 μπάνιο 8 θέσεις 8 Κλίνες Marina of Lefkas (Λευκάδα)
από 169 € 152 € /μέρα

Επισκεφτείτε τη Λευκάδα και την Ήπειρο με την ενοικίαση ιστιοπλοϊκού Λευκάδα

Για να ζήσετε την ολοκληρωμένη εμπειρία εξερεύνησης του Ιονίου πελάγους, θα πρέπει να επισκεφτείτε όσο περισσότερα μέρη μπορείτε. Αυτό είναι δύσκολο εάν δεν έχετε δικό σας ιστιοπλοϊκό σκάφος και τις περισσότερες φορές γίνεται αρκετά χρονοβόρο. Εάν αποφασίσετε να ενοικιάσετε κάποιο από τη μαρίνα στο Νυδρί της Λευκάδας, μπορείτε να επισκεφτείτε όχι μόνο τη Λευκάδα αλλά και άλλα κοντινά μέρη, όπως ο Αστακός και η Πρέβεζα στην Ήπειρο, όπου θα βρείτε εξίσου όμορφες και γαλανές παραλίες με λιγότερο κόσμο.

Ενοικίαση ιστιοπλοϊκού Λευκάδα: Ζήστε την μαγεία του Ιονίου πελάγους

Προκειμένου να επισκεφτείτε οδικώς όλες τις γνωστές παραλίες της Λευκάδας, θα χρειαστείτε αρκετές μέρες. Εάν όμως ενοικιάσετε ένα ιστιοπλοϊκό, θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε τις πιο γνωστές παραλίες, όπως ο Άγιος Νικήτας αλλά και λιγότερο γνωστές παραλίες όπως το Αγιοφύλλι, όποτε εσείς θέλετε, αποφεύγοντας την πολυκοσμία. Εάν πάλι έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεση σας και θέλετε να πλεύσετε σε πιο μακρινούς προορισμούς, μπορείτε να επισκεφτείτε τη Κεφαλονιά ή ακόμα και τους Παξούς. Οι επιλογές είναι πολλές!

Ξεκινήστε την επόμενη αυθεντική περιπέτειά σας με την ενοικίαση ιστιοπλοϊκού στη Λευκάδα

Εάν είστε δραστήριος τύπος ταξιδιώτη, που συνεχώς αναζητά την επόμενη περιπέτεια και προσπαθεί να γνωρίσει την αυθεντικότητα του κάθε τόπου που επισκέπτεται, τότε η Λευκάδα είναι το ιδανικό μέρος για τις επόμενες διακοπές σας. Η εμπειρία σας θα είναι περισσότερο ολοκληρωμένη εάν ενοικιάσετε ένα σκάφος προκειμένου να μπορέσετε να μεταβείτε σε δυσπρόσιτα μέρη, που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν. Έτσι θα μπορέσετε, εσείς και οι φίλοι σας να απολαύσετε παρθένα μέρη, με τους δικούς σας ρυθμούς και σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα. Ακόμα, θα μπορείτε να επισκεφτείτε και άλλα κοντινά νησιά (ή και μακρινά) του Ιονίου και των Επτάνησων. 

Κριτικές των πελατών μας για το Λευκάδα

25 κριτικές

Δείτε περισσότερες κριτικές

Η Nautal χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία χρήστη.
Συνεχίζοντας τη χρήση του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.